Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followerku tersayang...

Wednesday, November 25

salam semua follower blogku..first of all thanks la sesangat kat suma korang yang sudi menjadi follower pada blog ni yang merapu meraban je lebih dari info..hahah..

Saya ni nk mintak tolong sikit pada semua follower atau sesapa je yang jadi silent reader blog tak seberapa ni..terutama yang ada kat tepi sidebar ni yang jadi follower saya nih..nk mintak tolong korang dropkan le komen kat sini so that saya leh menjengah blog anda semua jugak..sebab ada follower kat tepi ni,kalo saya klik tapi takde info blog korang yang boleh saya klik nk add link kat tepi2 ni so that saya senang nk baca blog korang jugak..kalo korang tidak keberatan la untuk saya baca blog2 korang huhuhu..

kalo yang dah sedia ada kat tepi ni ok la sbb korang sudi drop comment and saya leh pegi jengah blog korang bila ada masa..pada yang lain yang takde tu mintak tolong eh drop comment kat sini..tanak la nanti korang ingat saya ni sombong tanak jenguk langsung blog korang..padahal tatau cemana nak gi sebab takde link yang kuar!!huhuhu..blogspot ni kadang2 biol gak..yang kat tepi ni pun kadang2 dorang dah update selambak tapi kat sini dok tulis cam takde update..sekali klik..mak aii..ketinggalan dah mak rupanya!!!hahaah

thanks sesangat pada semua yang jadi followerku..JANGAN LUPA EKK!!!TULUN LE MAK NI HA..nak gak membaca korang2 nye blog..hehehehe

9 sweet thoughts:

kirana said...

aku tak paham apa fungsi follower ..sebab tu aku tak letak kat blog.. hehehhe

genny da bomb said...

la pasaipa tak paham pulak..follower tu maksudnya..kalo hg update pape kat blog hang..follower tu akan dapat update dlm dashboard dorang le..so dorang leh le gi blog kita..walopun dorang tak letak kat sidebar tu...hehehe

cikda said...

genny...
err..aku rajin g melawat blog2 nie..
nak drop komen tu aku malas..hahaha..

*siap bg contoh blog aku yg xseberapa tuh...aku pun xtau naper..nnt suh laki aku tlg tgk jap..

Mummy Dasy said...

selalu ke sini tp jarang komen coz nak cepat kot... tp setiap kali ada n3 baru mmg baca xpnah tlepas pandang tau

kirana said...

geni,tak paham aku tu tersirat wehhhh
aku paham..folower tu kalau kite suka baca blog tu..kite folow lah..tp trend skrg..org kumpul folower..siap paksa suruh jadi folower depa lagik..

genny da bomb said...

cikda - hg dah ada kt sblh ni..so aku mmg baca la blog hang bila ada masa tu hihi

mummy dasy - mummy..blog mummy pun saya jengah hari2 kalo ada update..sape yang ada kat sebelah ni mmg saya sll la gi hehe

kirana - weh ana..kalo depa jadi follower sbb kumpul tapi aku takleh tgk link depa tadak guna gak hihi..dah kurang satu follower dorang wakakakakaka..

tz said...

=) rajen bace blog je..huhuhu

shay ina said...

hang jangan marah..jangan merajuk genny...ina pun mmg menjengah blog hang setiap ari...seronok baca...tapi, maaf...ina x anto komen.kekadang terlupa...jangan merajuk ye...

genny da bomb said...

weh ina..aku bukan merajuk le..kakakaka..aku nk jenguk blog2 follower kt sebelah ni ada yang tak buleh sbb takde urlnye..hehehe..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino