Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Raya Haji yang tak macam raya Haji

Monday, November 30

Huhu..raya haji kali ni tak rasa macam raya sangat la..except for pagi2 bangun2 mandi sunat n pegi solat raya kat masjid..ni je yang best sikit..setelah sekian lama..mak tak semayang raya..bukan sebab malas..tapi sebab selaluuuuuu red flag masa raya..tak kira la raya aidilfitri ke aidiladha..syahdu tol lahh..tahun ni raya haji dapat la semayang raya yay!Ramai jugak rupanya yang tak balik..or yang penuhkan masjid tu mmg orang yang stay kat bangi??

Balik dari semayang raya tu baru la masak serba sedikit..malam raya tu tak sempat la nak buat apa2..sebab keje balik macam biasa..malam tu la baru nk beli barang suma kan..balik2 dah flat..so lepas semayang le baru masak..tak buat apa pun..pizza 2 bijik (cewahhh mentang2 baru reti buat piza je la manjang kakakaka) ng pulut kuning + rendang daging..itu je la makan sampai ke malam..esoknya sabtu pun sambung lagi makan hihi..

Malam sabtu abah ni teringin lak nk makan secret recipe...sian dia bape lama kena pantang makan..aritu pantang makan CP..pastu pantang makan sakit mata plak..huhuhu..so layankan je la dia nk makan SR plak..nasib baik matanya dah cerah sket dah..hope ok la dalam 2 3 ari lagi..


shaky je la gambo nuqman ni hyper bgerak tak benti

jangan le amik gambar saya (tapi pose gak haha)

makan singapore laksa..saje try mende lain..bole la rasa dia..tak abesss bykkkkk

asal boleh je nuqman ni amik gambo..gambo abah takde sbb matanya sepet lagi hihi


Apa yang sakit jiwa masa raya..nuqman ni ha..buat perangai dia balik dah..pi sumbat syampoo dalam lubang toilet!!arghhhh..dah syampo tu bila flush dah ilang dari pandangan...tensennyaaa..agak2 korang syampo tu dah selamat masuk dalam tangki ke mmg toilet tu dah takleh pakai untuk kerja berat??huhu..risau le plak kang abis berbau satu umahhh...

6 sweet thoughts:

sujaihah said...

ni la gayanyer klu org raya diperantauan...

jln2 cari makn la..hehhehe

aii en ayah...jalan2 lagi yer...hehheh

kirana said...

rajin gak hang dok masak geni ooiii..
aku dah lama tak pi smyg raya....sejak kawen ni la ..cmna nk bawak anak kecik pi...kang buat kacau org kat sana ja

awat nuqman dok wat exoerimen kat toilet tak abih2 lagi kaaaa
dulu dah pasai lori ke apa yg hang cete tu kan

genny da bomb said...

sujaihah - tu la wan oii nk wat cemana..cam tak raya je la..

kirana - tatau la ana oiii..dulu kat umah sewa..ni kat umah sini plak..haru sungguh la..harap2 syampo tu tak sangkut kat bawah tu la..aku flush air pegi je..ok la kot kan..cuma tak berani berrrrr lagi la hahaha..

^ M r S ShAruL ^ said...

syahdu la kak..xdpt blk raya kt kg..tp tgk muka akak mcm suka je..hehehe

genny da bomb said...

mrs sharul - makan..suka la..hehe

takde la sedih pun..sbb mak akak nk dtg jumaat ni..hihihihii..hepi je la

AbahNuqman said...

raya yg lain dari yang lain.. ummi tu hepi la mak dia nak mai.. org nye mak lambat lagi nak balik sobs sobs.. (sambil tenyeh idung kat tudung ummi)

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino