Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

tengok pun rasa gatal !!

Tuesday, November 10

kesian betul tgk abah..SIKIT (mak marah kalo i cakap banyak hahahaha..katanya kang lagi mencanak2 kuar) sangat chicken pox yang naik kat abah ni..sabar ye bah..ummi tau kegatalan/kemiangan awak skang ni..huhuhu..




skang ni pagi2 sebelum gi keje n balik keje je la mak leh tolong letak calamine kat abah..haih..tgk pun kesian..mak harap mak takkan kena la..perit je nampak abah nak tahan gatal2 tuh..keje melibas2 daun semambu sampai penuh umah ng daun dah haaa...

risau gak ni malam ni nk jumpa mama nak gi haji..takpe kan kalo takde touch pape chicken pox ni tak jangkit kan..hope so..

12 sweet thoughts:

Miss Moon said...

genie memula baca tajuk nko cam lain macam je bunyi nya ...ooo rupa nya tgk chickenpox di badan abah ...hahahha

ingat tgk apa kui kui kui

dah umi nuqman jgn sengeh lebey2222222222

En. Nazir said...

dapat bayangkn btape gtl n merenyam nye tu kn..

get well soon to ur abah..

genny da bomb said...

moon - haipp moon pikir apa tu!!jangan pikir pelik2 ye jauhkan hahahah..

en nazir - abah tu husband saya la..hehehehhe..neway thanks for dropping by...hihi

fazilzura said...

salam kenalan ..

sian nye abah awk... mandi pun kene ramas2kan pokok semambu tu . kasi mandi .. bior dia kuorrrr sume.. pehtu baru minum air penawar.. if now yg lebih2 tu x kuor abis, nnt akan kuor balik...

kirana said...

mmg gataiiii tgk tuuuu
hang tak leh goreng2 lauk la kat umah kan..pantang org tua2

genny da bomb said...

fazilzura -err...takde air2 penawar ni..huhuhu..pakai lega ng ubat klinik ja la..

kirana - goreng lauk tak leh..aku dh mmg goreng daging masak sambal bagai tu takleh gak la ek..leh la aku cuti masak..beli ja lah jawabnya hahahaha

shaifulsafar said...

genny,

kesian nya laki awak... seumur hidup sekali je kan benda nih.... sabo je la.... badan saya pun ade rasa "miang2" gak nih... isk... tapi dulu dah kene chicken pox nih... :-D


- tq kerana jadi pengunjung dan pengomen yang aktif kat blogspot saya..... kalau sudi lepas ni jenguk2 la blog yg lagi satu tu ya... dan update link skali.

tapi kat situ tak de la cerita pasal peribadi, rumah whatever.... cerita pasal gambar je... :-D

keep in touch,
http://blog.shaifulsafar.com

AbahNuqman said...

tq ummi kerana susah payah cari ubat abah (tak susah mana pon, farmasi depan umah je hehhehe)..

harap2 cpt sembuh, tak penah kena, so skali kena memang mencanak2 le naiknya..

mama uzma said...

meremang bdn iena tgk kak..
kira ok la akak sanggup tlg sapukan..klu iena rasanya...alahaiii....

Lenny said...

ala.. ciannyer... kalau org besar kene lagik tensi... nak berlengging... takkan la plak kan... sbb kalau kene baju2.. lg gatal...

hopefully cepat sihat..

atty's said...

seksa ..kalo kena chicken pox..lagi kalo org dewasa..

org kata time chicken pox nak kering lagi berjangkit.

Anis said...

WAH !!!!

Sexy back!

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino