Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Berselera....

Tuesday, December 8

Pada saat ini,nuqman tengah bergumbira2 ng cousin2 dia yang penuh umah..seronot dia takyah berkunjung ke neseri..n selera dia pun bukan main lagi lahhhh..haiyohhh hahah..

semalam balik keja..mak citer..nuqman telah membaham lemang sebatang sorang2 dia..wakakaka..pastu cheah n syawani cakap..ha betoi2 byk dia makan..pagi2nya dia dah makan mee goreng,lunch dia pi baham lemang tu n dunkin donut dua bijik..nasik tak makan plak..pastu kak baya beli kfc baham kfc plak seketul..abah balik malamnya join abah makan nasik plak..haiyooooooo...manyakkkknye makannnnnnnn...kekekekekeke..agaknya selera tengah datang la tu ramai2 orang kat umah kan hehe..takpe la nuqman..ummi ni..nuqman tak makan pun bebel..nuqman mkn byk pun bebel..kakakaka..apa yang ummi nak sebenarnya ni??

skang ni perut dia terik,ketat je cam org peknen..huahahaha..takpe la nuqman..selera tgh ada biar je la..kalo dak nk suh makan pun susah..last2 masuk mulut mak pak dia..sudahnya mak pak dia yang gumuks...huhuhu

lihatlah mukaku yang makin bolattsss!

5 sweet thoughts:

atty's said...

nuqman tgh ade selera tuh..

AbahNuqman said...

kat umah makan udang je ngan org, teman org makan je tu bukannya makan sangat pon hehehhe

sujaihah said...

nukman ni selera tgk org ramai2 makan ni..asik makan ngan mak pak dia jer..heheh

bulat la mukan nuqman balik...suh maknyer duk lama sikit..hehhehe

JJay said...

ahhahaah..leh lawan perut aku geni..saper lagi terik

PuteriSatu said...

tak per...anak tengah selera tu layankan ajelah dulu;..bebbudak ni time selera dia datang.. kita plak takut tengok dia makan kan... tapi alhamdulillah dari tak nak makan langsung kan...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino