Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Melangut saja...

Monday, December 28

dah cuti lama2 tatau plak nk tulis apa..huhu..neway mak dah sihat dah.dah tak sengau2 dah..punya la lama sengau baru ilang cuti yang lepas..and cuti ni dok melangut je kat umah tak gi mana2 pun..

24hb tu mak cuti kan..sebelum gi ke KLIA jumpa mama,kitorang gi ke Bukit Bintang nak uruskan hal bank sket..first time sampai sana sepanjang bertahun2 dok sini hahah...so opkos la payah sket nk jumpa banknye sbb takde map pape pun..main ikut alamat je pegi..dah sampai bank tu,sekali orang yang incharge takde plak..haih..bengong je buang masa..time tu kul 12 takkan le dah lunch..alasan kadang2 tak logik je bank nih..takpe lah..sbb mak baru first time kena so takde la ase nak hangin sangat ng person incharge tuh..

balik dari situ dah kul 12.45..eh eh kejap pulak dari situ nk balik umah..masa datang bukan main makan langsat mencari hahah..lalu MEX+PLUS dalam 1/2jam dah smp kawasan umah..benti mamak Hassan Cafe makan jap sbb dari pagi kitorang tak makan..ingat kejap je gi bank tu..huhu..dah abis makan terus la gi KLIA..smp sana dalam kul 2 lebih sket..Alhamdulillah mama sehat,cuma sakit tekak sket..kakda,bi,fiza dah sampai dulu..abg aloy n halami ada keja tak dapat datang..abah tak amik cuti pun aritu, tu yang kelam kabut ke sana sini..huhu..bi pun baru balik aussie..dah grad dah dia..Bi,congrats eh dah abis blajo..pasni kije rajin2 ye..skang ni lepak2 le dulu leisure2 sebelum nanti bz ng keje..pasni takde dah le buah ceri fresh petik dari ladang..huhu..eh eh..ade sorang lagi mak nk suh jadi tukang petik ceri wakakakaka..harapnya dia nk petik la huahahahhaa..

so stay sana sampai la mama naik flight balik Kelantan..bla bla bla borak gosip2 apa yang patut pastu antar mama naik flight..balik tu..abah terus gi keja sampai la malam..cam biasa la..huhu



souvenirs dari mama..mama cakap ada lagi barang pada kawan abah yang kebetulan sama2 mengerjakan haji..mama ingat tak jumpa abah nanti so dia dah bagi pada kawan abah tu..ni pun dah cukup..ingatan dan doa yang penting..

comel kan stokin ni..hihi..macam baby nye stokin tu..heheh..macam kasut orang nak menari ballet pun ada..

1 sweet thoughts:

JJay said...

comel la stokin hg ni..leh pakai kat opis time aircond sejuk..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino