Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Bila boring...

Wednesday, December 2

Bila abah gitau dia balik lambat, kena ganti kelas yang dia mc banyak sangat tu kan..mak pun mula la..sure la bosan sepanjang minggu ni sampai la dia abis gantikan kelas2 tertunggak tu kan..hmm..

balik keja semalam..amik nuqman,nuqman cakap nk makan fries dekat kedai makan Cempaka Rimba dalam PKNS Bangi tu..so dah alang2 balik umah melangut tengok muka dia je kan so gi la kejap..sambil2 beli barang apa yang takde kat umah..port paling best selalu pilih makan yang bersila tu la..kebetulan gi tu dua2 tempat tu still kosong..so nuqman pun lari2 la nk book tempat..hehe..maknye melenggang je la dah anak dah tulun book kan hehe...pastu ada la satu family lagi dok kt tempat bersila satu lagi..

mak oder bihun sup while nuqman makan fries n nugget..sambil2 mak suao gak bihun sup tu kat dia..sambil menunggu tu tengok le gelagat famili kat depan tu..dorang oder2 suma dah abis..pastu si anak (baya nuqman kot) main2 ng buku menu makanan kedai tu..dia buat duduk atas menu tu..pijak2 ng kaki..pastu minah amik oder ni (nak panggil waitress cam klasss plak sbb kedai makan biasa je hahah) nak mintak la buku menu tu balik untuk bagi orang lain plak nak oder..ada 3 buku menu kat famili tu..suma budak tu amik pijak2 kat kaki dia..bila minah tu mintak,mak budak tu suh la bagi..budak tu geleng2 tanak bagi..sambil pijak2 lagi..yang mak tak paham..si mak tu bleh plak melayan anaknye..dah anak dia geleng2 mak tu pun cakap kat minah amik oder tu..anak dia tanak kasi..bleh gitu??haihhh..tu lah bila anak lagi berkuasa dari mak..anak buat apa pun suma betul..apa salahnya mak budak tu amik menu tu walopun anaknye tak bagi kan..tak paham mak..sian minah amik oder tu terkulat2 bila si mak budak tu cakap anaknye tanak bagi..mak pulak yang hangin hahah..sudahnya sampai mak kuar dari kedai tu pun budak tu still pegang buku menu tu..haihhh..yang maknye wat tak heran je..nasib la org tak ramai lagi..macam2 ragam orang ni kan..hmmm..

ape la mak melalut ni huhu..boring2 semalam sambil tgk tv ng nuqman,mak wat keje yang ntah apa2 cam kat bawah ni..hahahahaaha..gile takde kejeeee...sebab amik gambo sdiri cenggini la jadinya hahahahhaa..layankan je lahh..boring le sepanjang minggu ni tgk muka abah pagi2 subuh je la..malam dia balik mak pun dah tido..hmmm..


7 sweet thoughts:

^ M r S ShAruL ^ said...

cewah..konon2 cm kreatif la ek..ambik gmbr mcm tgh pegang frame..hehehe
xpelah kak...ada anak nk lyn time boring ni..

mrsjaddo said...

creative.mcm nk letak frame kt rumah kecil main pondok2..

btw,say hi nuqman...!! :)

Fiena said...

nmpk tgn cam giant
muahahaha

ok la tu.. dpt gak jumpa abahnuqman pg2..
aku ni.. sabtu mlm la br jumpa gmart.. huhuhu
skang ni jd wife time weken je la nmpk gayanya
bosan tahap dewa dok umah sorg2

cikda said...

genny
huh rasa mcm nak lepuk je kan..tp anak org beb..huh biar je la..budak2..

sujaihah said...

ape benda la akak buat ni...boleh plak bt magik kat sini...hehhe

compius wan..aper2 la akak oii

genny da bomb said...

mrs sharul - hahaha..tu namanya takde keje cari keje..

mrsjaddo..konon2 nk kreatip la tuh..padahal ampehh jekk.

fiena - tangan aku kan gebus gebas kakaka

cikda - tu lah..nasib baik anak org..kalo anak aku mmg dh kene dah tu hihi..biar je la..hihi

wan - hahah takde keje kekeke

AbahNuqman said...

alaa ummi ni, abah tak keja malam pon pukul 9 dah tido ekekeke.. alasan je tu kasitau boring sbb abah takde hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino