Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Bulan 12 yang best..

Wednesday, December 23

Saya suka bulan December 2009 ni..sebab banyak cuti umum n berderet2 hihihi..mula ng besday Sultan Selangor,pastu Awal Muharram n next 2 days ni Krismas plak kan..hehehhe..sumanya cuti 3 ari berderet2 best tu hihi..esok mak cuti lagi..ada hal nak disetelkan n kebetulan Mama balik dari mengerjakan haji..so masa dia transit kat KLIA nk gi jumpa dia kat sana sebelum fly balik Kota Bharu..Semoga mama selamat sampai esok...

Korang plan cuti2 tak?ye la byk kali tu cuti 3 ari berderet..tapi mak takde plan apa2 pun..cuma aritu je la balik kampung kejap..n famili2 datang bercuti2 kat umah..

ase cam teringin je nak gi berkelah..tapi ada ke tempat nk berkelah yang dekat kat sini?suma jauh2 je..n kalo jauh nk kena stay plak..kalo kena stay kompem2 la suma tempat penuh cuti sekolah ni kan..hmm..

membebel je sorang2 mak ni kan hahah.. silap2 dok melepet kat umah jugakkk..abahnye suka dok umah dari kuar jalan2 huhuhuhuhu..dh malas nk plan..kalo nk pegi, pegi je terus..kalo plan kang jadi cam aritu la..abis terkansel segala menda..hmmm

1 sweet thoughts:

sujaihah said...

isnin wan nak nak naik genting..aper lagi...jommmm jalan2.hehheh

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino