Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Semoga Panjang Umur,dirahmati Allah sentiasa..

Monday, December 21

aduss lambatnya mengapdet entry tertunggak2 nih..disebabkan bz plus tak berapa sehat so lambat je nk apdet skang ni...

14hb Dec baru ni was abahnye birthday..kira baru je lepas balik dari kampung,esoknya tu besday abah la..tapi sebab mak tak sihat,so takde la buat apa2 pun kat abah..pagi tu pun abah antar gi amik ubat dulu then gi keja..ari isnin tu dia tak gi lagi course sebab ada kelas yang kena abiskan dulu..

tapi ase tak best plak bila takde buat apa2 kat dia..so mak menggagahkan diri jugak gi Secret Recipe (nasib baik depan umah je) belikan kek..gi pun dah petang so takde la byk pilihan sangat..so pilih yang macam kat bawah ni je..Pecan Butterscotch..not bad la rasa dia..ke sebab mak dah ilang segala deria rasa,bau sebab tak sehat??huhuhuhu

Abah balik lambat le sangatttt..huhu..dah le tak sehat..ase nk tido je la nunggu..kul 11.30 malam camtu baru balik..dengar je keta park kat depan..cepat2 le gi amik kek..cakap ng nuqman.."kita sembunyi belakang pintu...nnti abah bukak pintu nuqman nyanyi lagu hepi besday ok?"..dia pun ok je la..yang geram tu dia leh plak terkekeh2 tunggu abah nk bukak pintu..mak suh dia diam dia mengekek2 gak gelak sambil tutup mulut..sepuk kangggg...last2 abah bukak pintu dia pun buat la cam mak suh..tapi abah dah dapat tangkap la sebab dengar dia ngekek2 tu..haihhh..mencik tol kalo nk pakat ng nuqman ni selalu tak jadi..hoho..takpe lah..janji ada gak la something untuk abah..nk beli present tak larat le nk gi cari..nanti2 la ye abah..huhu



kek nye.. PECAN BUTTERSCOTCH

nuqman yang hepi manjang nengok kek

abah yang dah tuo...hihi..kek penuh mulut pun nak sengih lagi..

to abah..hepi besday..semoga sihat selalu,panjang umur,jadi suami n ayah yang baik untuk ummi n nuqman,semoga apa yang tak selesai dapat diselesaikan dengan cepat..semoga dirahmati dan diberkati Allah selalu..

5 sweet thoughts:

JJay said...

sedapnya kek tu..tapi aku takleh makan manis2 smapai lepas pantang..huwaaa...

Miss Moon said...

alooohai sedap nya kek butterscotch bapak nuqman tew ...genie gamak nya dalam peti ada lebih tak kek tew ....nak pegi makan kek ni ekekekke

genny da bomb said...

jjay - haa hang kena pantang tu..kekekeke

moon - moon..ada ada lagi kek tu hahah..nk mai la umah..lepas bday abahnye aritu tak tgk2 dah kek tu..dok dlm peti dlm kotak hahaha..tak sehat ni suma benda tak lalu kekeke..

Lenny said...

happy belated besday abah nuqman..

nampak sedap kek tuh.. blom try lagik kat SR.. meh campak skit kat ai nii...:D

AbahNuqman said...

tenkiu yang, susah jek wat seprais kat orang.. dalam tak sehat dia tu sempat lagi gi SR beli kek yer.. pesanan yg last sekali tak tahan nak gelak.. okla okla, org wat keja cepat sket dari biasa.. sket je la hehehhe..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino