Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Puduraya - setelah sekian lama..

Thursday, December 17

Rasanya last time jejak Puduraya ni masa 2003 kot..lepas tu dah tak naik bas dah balik kampung..tapi sebab nak antar budak2 ni balik kampung setelah dorang meronggeng kat kl ni seminggu,so jejak le jugak ke Puduraya ni..nak angkut dorang balik skali satu keta tak muat le plak..so pos la budak berdua ni balik naik bas..bondaku ikut kitorang balik esoknya la (11hb)..

Antar dorang gi puduraya ni masa ari Kamis lepas..sbb mak bz so tak dan nk update blog ni hehe..so mmg entry tertunggak banyak la ni..disebabkan malas nk masuk kl ari bekerja yang kompem2 jam yang amat sbb bas dorang kul 9.30 pagi so mak decide antar dorang naik LRT. bila lagi kan nak panjat..nk merasa orang kl cemana hari2 gi keja naik lrt, komuter suma tu kan hehe..dorang balik melenggang je la sbb beg kitorang bawak balik..

dah cantik sket dah puduraya...

tempat makan pun dah cantik jugak..yang tak tahan nak makan pun dorang panggil orang macam nk suh bli tiket bas..tergelak budak dua orang tu haha..mak pun skali nk tergelak..sana sini orang melambai2 suh gi kedai dorang..

satu yang masih di takuk lama is their toilet..alamak sangat tidak memberangsangkan ok!hello..kutip duit nk masuk toilet 30sen sekali masuk tapi toilet cam ampesss...tolong tgk toilet sama le jangan kutip duit buta2 je toilet macam2 masalah ada..haiyoh mak sangat tak puas ati yang ni huhu..


cheah-the boros one hahah

syawani - seb baik tak ikut cheah kalo dak pengsan mak..

Belanja dorang breakfast kat sini..dah sampai awal kena la melepak kat situ sejam..borak2 ng dorang..bagi nasihat mana2 patut..ye la kan..pompuan n dah besar so tau la kan apa benda yang mak nasihat kat dorang kan..peringkat2 umo dorang ni apa benda lumrah budak2 ni..hehehe..dorang cakap mak dah mula start ceramah halaqah hahah..pape je la korang..yang penting pahamkan apa maksu cakap..n dorang pun setuju n dengar la nasihat mak yang lebih kepada membebel kekeke..tapi untuk kebaikan dorang jugak hehehe..

antar dorang naik bas..menangis plak budak dua orang ni..kakaka..mak tanya la apsal nangis plak..dorang cakap sedih nk tinggal maksu..hahaha..bengong jek..mak cakap la..ala..esok mak smp gak la kampung..kelakar btol budak2 ni dah besar pun nak nangis..cam kena antar gi asrama plak wakakaka..

dah dalam 10 min bas gerak..dengar hp mak bunyi..ohhh budak2 ni msg mak..

cheah - "Mak ucu, thanks 4 everything, wak p shopng smua 2 and ur kindness,TQVM!
syawani - "hye mak ucu! Trimas 4 everything dat u had done. luv U!!!

alahai..bahasa msg dorang pun kadang2 mak kena pikir byk kali nk paham pun hahah..ke mak dah tua???huhuhu



5 sweet thoughts:

JJay said...

wah geni..aku pun dah lama tak pi pudu..sama cam hg la..lepas grad 2003 tu mana pi dah pudu...dah lawa yer pudu..cheah ni anak sapa? muka macam kaum kerabat hg sebijik la,cam mak hg masa muda2 pun ada gak...wani ni muka dia cam lain sket, tak ikut sgt kaum kerabat hg..

sujaihah said...

best nyer jd anak buah akak ni...

kalau la semua maksedara camni..hari2 datang pung takpe...hehehhe

genny da bomb said...

jjay - cheah tu anak kak timah aku la..syawani tu muka dia lain sket sbb dia ikut belah ayah dia byk..anak kak bie..dia cukup hangin kalo kami cakap muka dia tak ikut belah sini sgt..hahaha..ntah apa2..

sujaihah - jadi kawan akak bukan best gak ke??kenyang makan kalo akak masak kan ahhahaha

Fiena said...

hahaha aku suka bab hang bg nasihat..
aku pun dpt agak sure bebel hang tu pjg2.. meleret2..
ekekeke
pastu kalo depa nk wat lawak time hang bebel, hang cubit skit.. auwww
ahahahha
mcm tok2 plak hang ni

AbahNuqman said...

no wonder la nangis.. awak ni rapat ngan anak2 buah.. dengan orang lagi rapat ye tak hahahhaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino