Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Hujan, ape nak buat??

Wednesday, December 30

Weekend panjang aritu tak kemana2 pun..melepak kat umah saja..lagipun asik ujan saja, so malas nak keluar..bila ujan, perut pun lapar..bukan lapar sangat, tapi rasa nak makan something la hehe..so mak ke dapur bancuh kopi susu panas segelas jumbo..kopi import dari kampung punya..mmg takde kat sini kot..tak penah plak sevey kopi huhu..pastu cicah ng biskut kering..ape tah biskut yang kering orang makan masa dalam pantang tu panggil..kalo kat kampung,biskut ni besar2..kat sini wat comel2 je..




Ye, kami tak tuang dalam cawan masing2, tapi share 3 beranak hihi..baru la berkat makan kongsi (sebenarnya malas le nk tuang2 dlm cawan2 lain plak)..

nuqman pun layan kopi susu ehh..dia ni kalo berebut2 dia memang suka..kalo makan sorang2 idaknye makan sangat pun.

6 sweet thoughts:

sujaihah said...

hahha ni nampak no dah abis bosan..tak tau nak bt aper dah...

musim hujan skang ni...

Pelangi said...

aku panggil biskut lutut..kalo aku beli kt melaka, biskut tu ada salut gula halus..memang sodappp

CikBee said...

roti mayat kot org panggil..hehe

my little family said...

best gak kan share dlm gelas besar ni.. xpun share dlm jag terus... hehe

atty's said...

kty panggey biskut lutut..cicah air kopi panas2..kaw..

AbahNuqman said...

kopi dari kedah yg best.. stok gak makan cicah biskut keras di waktu ujan lebat.. sbb takleh tengok estro hehehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino