Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

HANGINNN SATU BADANNN

Wednesday, December 23

mak sangat hanginnn satu badan skang ni...mak sangattttt tak suka kalo apa yang dah pikir nak buat n dah plan tak jadi n rasa macam mak buat keja sia2...kalo plan tu last minit takpe la lagi tak marah sangat..tapi ni dah berbulan n sebab benda tak berapa CERDIK dibuat orang lain buat bendanya tertangguh2 yang buat mak ase nak marah sangat..


ARGHHHHHH!!!!!!!!!!!


SABAR SABAR SABAR....

3 sweet thoughts:

JJay said...

geni..
aku tau apa hg rasa.
aku selalu kena kat opis ni.
orang lain buat hal,org lain kena jawap. mmg kadar hangin yg leh kena darah tinggi tau..
relaks..relaks...pi minum milo ais dulu..

sujaihah said...

aper kes kak?

Pelangi said...

owhh..ini yang hang kata mood tak ada ye..hmm..sabar saja lah kalo x ada apa lagi yang bole dibuat..kalo ada..buatlah apa yang patut..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino