Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Ape yang Nuqman blajo kat tadika dia..

Saturday, January 16

aduila punya la banyak songeh nk upload video nih..dari ari rabu lagi nk letak tak dapek2..last2 arini baru bole letak..haru betoi huhu..

Tiap2 hari bila amik nuqman, or bila balik dari opis, selalu la tanya nuqman apa yang dia buat/makan/blajar kat tadika dia..kadang2 dia jawab, kadang malas nak jawab (kalo tgh tgk katun)..kadang2 excited2 nk citer apa yang dia blajo/nyanyi/makan..kalo citer bab makan selalunya dia excited kalo dia blajo makan sayo..hahah..kalo dok ng mak ni susah betul nk suh makan sayo..siap wat muntah2 lagi..mak tau ada teacher nuqman yang baca ni..nanti kalo nuqman makan suruh dia abiskan sayo ye teacher..nuqman ni susah betul nak makan sayo..kalo kat sana bole plak dia nak makan..

Jom layan nuqman nyanyi2 lagu dia blajar kat tadika dia..haa ni time excited nak tunjuk apa dia blajar la..kalo suh buat lagi kompem dah takmo hihihihi..mesti cakap " sudah la tu ummi..kan saya dah buat".. hahah...nasib la nuqman..ummi kamu ni mmg gini..kadang excited..kadang memaksa hahahhaa..



ok abis dahhh.....


6 sweet thoughts:

cikda said...

genny
lagu apa dia nyanyi..aku xpernah dgr pun..hihi..

genny da bomb said...

wei aida..lagu budak2 tadika skang aku pun tak penah dgr jugak hahahaha..so nk sambung pun tak reti kekkeke..

kirana said...

lagu depa lagu canggih dah skrg
mana ada lagu kita dulu heheh

"sekor labah2 ..cuba panjat tinggi..
bila hujan turun..labah pon lariii.."cuba tny nuqman..cikgu ajar dak lagu ni

fazilzura said...

heheh sam ler.. selalu tny akil pe dia wat kat taska..

now akil blaja lagu "baaa baa black ship"

genny da bomb said...

kirana - ha tau takpa..canggih manggih lagu depa la ni..aku pun tak reti nk tulung sambung hahaha..lagu labah2 tu anak aku tau gak sbb blajo kat neseri lama

fazilzura - hahaha nuqman pun ada nyanyi lagu tu masa dia umo 2 3 tahun dulu..tapi tau la kan budak besar tu nyanyi time tu apa pun tak paham..takat dgr yes sir yes sir je la haha

AbahNuqman said...

selalu gak nuqman neh mencuri (kadang2 memaksa) perhatian.. sambil wat aksi2 nyanyian dia tu.. nak tergelak pon ada nengok dia sungguh2 nyanyi dgn lenggok badan.. papela nuqman..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino