Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

dah try dahhh..

Saturday, January 9

Selalu ingat org citer Subway2 ni ingat ape la..gerakan bawah tanah ke apa kan..Sebelum ni ada la member cerita pasal Subway ni, sempat la aku kena main sbb xtau..so lepas keja tanya abah mana nk gi nk makan..Abah ajak gi Amcorp je..Nuqman cam besa kalo tanya dia Alamanda je la..nampak la kedai Subway ni..so dah try makan..rasa dia best la jugak..bole pilih nk isi apa dalam kita nye sandwich/roti tu..bole tahan rega dia

dapat free calendar

Lepas makan terus gi Alamanda..solat kat sana pastu saje round buang masa kat dalam Cold Storage. selalu gi Alamanda tak penah nk masuk sini..bole tahan barang2 dia..rega takyah cakap la..lama la jugak dok dalam tu..walopun tak beli apa sangat pun..beli lemon jek ng syrup..

Lepak situ sampai pukul 6 pastu balik..haih..bagus betul jalan2 tak rasa nak window shopping langsung hahah..bagus2



5 sweet thoughts:

sujaihah said...

heheh...subway tu sedap ker?dapat kelenda lagi..bagus2

ni klu dtg ni..leh dpt kelende ker?balik dr kejer..memang tak tau nak buat aper kan...amcorpmall pun redah je lah..hehhehe

genny da bomb said...

kalo beli atas 25 kot dpt kalendar tu..akak tatau pun dpt kalendar tu..dh memang rega beli dua pun dah 25..mmg dpt la hihi

cikBee said...

Sedap woo subway. Sungguh menyihatkan. Fave aku seafood n crab :)

AbahNuqman said...

merasa gak la makan turkey ham ke nama dia.. so kalu org kata subway tu jangan pkir putra lrt kat masjid jamek yer ummi hahahha

fazilzura said...

subway ? leh tahan le but harga yg x tahan tu ..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino