Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

nak menukar2 background

Sunday, January 31

sebelum ni malas nak mencantikkan blog ni..asal boleh menulis+membebel+tepek gambo+video sudahh..

tapi malam ni cam ase nak try2 lah..tengok blog orang je cantik2..blog sendiri cam terbengkalai je..harap2 rajin la ni nak menggodek2 menukar+menambah tu ini so that ada la rupa sikit..hahahhaa..tapi masalah jugakk...sebab mak tak kretip!!wakakakaka..takpe lah..janji rupa lain sikit ok la hihi

Blog ni memang akan bertukar2 rupa sampai la mak puas ati kekekkeke..selagi mak lom malas nanti ada la pertukaran tuh..tapi esok start bz plak..ntah larat nk bukak mata ke tak tatau la..huhu

10 sweet thoughts:

Pelangi said...

haa..new face..ok la ni..tp bole enhance lg kot bila2 ada masa..blog aku pun lom sempat buat pape decoration..hehe

sujaihah said...

masalah betul bila kat opis ni semua kena block...

wan pun bt cantik2..tp kat opis kena block..memang kosong je la

my little family said...

sama la genny.akak pun teringin nk tukar layout blog sbb dah jemu tgk tp sbb xdan sbb bz yg ntah apa2 akak bz pun xtau..hahaha

p/s: xsabar tgk blog br dia... cepat tukarrrrrr

cikda said...

genny..
wahhh...new look..mana nak cari layout blog yg cun2 and cute..

AbahNuqman said...

cantiknya blog ummi, ada lagu.. ada bunga2 baru nampak girl power sket huhuhu.. takpela kasi ummi conquer komputer kat rumah, tapi jangan lama2 orang nak main mafia war lak ekekekke

kirana said...

ko nk decor2 pon jgn sampai blog slow wehhhh..

fazilzura said...

xpe.. selagi x puas hati , kasi tukooo yek

genny da bomb said...

ana-slow ke??ok la camtu aku kena buang lagu la kot..lagu tu jadi slow kot gamaknya hahahahaha...

genny da bomb said...

korang2 semua..mak tatau la mana yang cantik..hari2 kasik tukar baru kakakakaka..last2 nnti abis semua ilang baru puas ati kot hehehe..

Lenny said...

cantik je genny... ok nieh...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino