Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

yea!!dah masukkkkk

Thursday, January 21

Yahuu..dalam kesesakan di ujung bulan sementara nunggu gaji ni..akhirnya udah masyukkk itu kwsp..semalam lagi masuknye tapi baru arini cek..Alhamdulillah..kalo kira2..dorang buat dalam 9 hari bekerja la..bagus2..pantas dorang wat kije..

Bole la bayar duit umah awal bulan ni..hehehe..nk buat bende lain pun bolehh..ahaksss..tapi tidak2..untuk umah still untuk umah..kalo wat benda lain nanti sendiri tanggung laaaa akibatnya...

8 sweet thoughts:

sujaihah said...

boleh belanja ni...kak...aper lagi...chiken mcduluxe satu!

kirana said...

buat makan2 geni...
zul tu dok tanya ..suruh aku buat makan2 kat umah..ehhe apa kata hang buat dulu :P

genny da bomb said...

sujaihah - wei nk byr umah la..bukan mkn2 hihihi

kirana - zul suh hang bukan aku hahahha..lagipun zul kan manager..bz manjang dia..hehehhe

nasazfrog... said...

yang mane perlu d bayar harus dibayar selebihnya klu tak de rancang nak beli apa2 boleh menyimpan... :)

genny da bomb said...

nasazfrog - haha mmg bagus nasihatmu itu..mmg plan nk bayar umah je tu..idak le melencong kot lain..so bleh la saving lebih sket sepanjang 1/2 tahun hehehe

mama uzma said...

bestnya dgr da masyukkkk
jeles2..hihi

parents tu janji nak byr yuran
ari ni..arap2 jadi la..

ShAzA said...

alhamdullillah..duit kwsp dah masuk...skrang ni mmg urusan kwsp dah cepat dah..(kita pon suka)hahhah..duit tuk bayar umah tau..jgn terbabas ye PN CT..hahhaha

cikda said...

hoho mokcik kayoooo

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino