Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nothing to do...

Monday, January 4

Ari Kamis lepas balik keja..mula2 ingat nk gi alamanda..tapi tak jadi la..kira malam tu dok lepak kat umah je tgk tv...takde la nk tunggu pukul 12 ke hape ke..tido kul bape pun tak ingat hehe..Jumaat pun sama..tak gi mana2 sebab ari Jumaat kan..abah pun nk kena solat jumaat dulu..sampai la ke malam tak gi mana2 pun..sekali nuqman cakap dia nak sangat2 gi Alamanda..bukan nak buat apa pun..dia nk gi main air kat situ..hehe..so malam2 baru la kitorang terhegeh-hegeh nak kuar...rupanya ramai jugak yang gi malam..sampai jam nak masuk alamanda tuh..hoho..kitorag parking je la kat luar menapak sket..


takde shopping apa2 pun dalam alamanda, just gi makan crispy popiah n air tembikai share 3 orang..selalu macam tu sebab kang membazir air tak abis..hihi

tak bagi orang amik gambo dia..

tetiba tengah makan ada budak meraung2 nangis cari mak dia ada dua orang, yang nangisnye si abang..adik ngikut je abang..hah sudah dia stop kat tepi mak plak tu huhu..mak pun tanya la "mak adik gi kat mana tadi"..suma dah pandang2 mak ni..gabra jek kekekeke...budak tu dok nangis2 je tak menjawab..nasib baik la kejap je tetiba nampak sorang pompuan amik dorang..fuhh nasib baik..kalo dak mak dah kena angkut dorang pi information kaunter ke ape ke..hihi..


lepak kat air pancut..tengok ni..ade jugak lagi org main tinggal je air lepas kuar dari cinema kan..hish..tak reti2 ke nak buang dalam tong sampah..ade jugak lagi orang yang tak reti2 nk buang sendiri ek..hmmm..

mamat ni sonok je kalo kuar jalan2..


Esoknya..sabtu ajak abah gi Jusco IOI..nak beli barang dalam n beli baju2 nuqman yang dah singkat/ketat/kecik..baju2 belasahan kat neseri n umah la..sambar la 6 pasang suar n 3 pasang baju..beli yang rega 10 hengget je satu..kalo jumpa yang lagi murah pun mak nk sambar tapi takde la plak..ada yang 5 inggit tapi untuk girl jek banyak..

si nuqman ni terkinja2 nak masuk main menan token2 ni..layankan je la..dah le byk tak sampai kaki..maklumla dia kan "tinggi" sangat..sudahnya abah dia yang main hahah..mak mmg fail kalo suh main game2 ni..tukang amik gambo je lah..

nak tengok pun kena jengket ada hati nk tembak ye nuqman..huhuhu

pose aje hahahaah

main eskalator pun jadi laaa..


sampai2 tu makan baked sweet potato..dah nk balik makan macam kat atas..hmm..bole la rasa dia..forgettable..

hepi je kalo kuar2 jalan..

mak yang baru mengenali photoscape..jakun jap hihi..

So far there's nothing interesting lagi yang dibuat dalam tahun 2010 ni..hehe..life goes on macam biasa aja..layan citer Korea Full House kat KBS World..direct Jumaat Sabtu ahad...hihi..mak akan cuba menjadikan tahun 2010 lebih happening dari tahun sebelumnya..ayat macam bagus lahhhh!!wakakaka...


7 sweet thoughts:

sujaihah said...

hehhehe...dah pandai pakai photoscape...heheh..

bnayk sikit leh upload :P

kirana said...

baru nak ckp..rajin hang edit gambar2..
haha..aku skrg ni tak sempat dah..pulak2..pc kena format..abih software2 nk kena install balik..jadik malas keselkuruhannnnya

fazilzura said...

sonok kalu bwk anak jalan2... sure sakan kan ..

mak budk pun bley ler cuci mato kejap heheheh

Fiena said...

lawa kaler lipstik!
hahahah

cikda said...

genny
wah...makin cun a genny...mantop!!!
rajin hg g alamanda...
aku pun g puchong gak..tp hari ahad..

genny da bomb said...

sujaihah - hehehe org dg sekurun pandai kita baru nak terhegeh2 haha

kirana - aku pun bukan ghajin sgt pun ana oi..ni pun sbb sware tu senang hihi..

genny da bomb said...

fazilzura - hihi jalan2 je takde pi cuci mata pun..huahahaha..kalo cuci mata mana buleh kejap2 ja hahah

fiena - wei jgn pecaya ng gambar kakakka

cikda - weh jangan la tertipus!!dusta belaka tuh haha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino