Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Graduation Day Tadika Nuqman-Rehal Center

Sunday, November 14

Macam yang saya bagitau sebelum ni,hari ni Nuqman ada Graduation day n konsert tadikanya..dah tentu sekarang ni semua tadika tengah sibuk berkonsert2 kan..time ni la nak sengih ketawa tengok gelagat anak-anak kita..

Tahun ni konsert ni buat kat ALPHA,Institut Latihan Pertahanan Awam Malaysia dekat Bandar Baru Bangi ni..Start pukul 9 pagi kalo ikutkan jadualnya..tapi memandangkan Rabu ni Raya Haji kan,kena la jugak beli barang2 nak masak sikit2 untuk raya hajinye..yang penting daging nak dapat daging yang elok punya pasal,pukul 7 pagi dah tercegat dekat Pasar Tani belakang PKNS Bangi...memang orang pertama beli la jawabnya orang baru ready2 nak bukak kedai..hahaha..beli2 yang patut,balik umah breakfast lebih kurang gerak gi ALPHA pukul 8.40..kejap je nk pegi ALPHA tu dalam 10minit saja..hehhe..

Malas nak cerita panjang kita tengok je la gambo2 sekitar majlis nih..

persembahan nuqman yang first sekali lepas sesi bacaan Al Quran olehh Adik Muiz..

nyanyi lagu Bismillah dari Kumpulan Raihan

pesen baru pegang tangan hehehe

tarian zapin...comelll hihi

ha yang best budak2 perempuan ni tudung ditaja oleh FAREEDA..perghh..kocik2 dah ditaja korang yeeee..


ha ni satu lagi persembahan nuqman..kena jadi oang jahat katanya dalam kisah Raja Namrud..kelakar buat muka ganazzz tapi ada jugak tersengih haha..

nuqman dapat hadiah anugerah kecil Matematik..


ni pulak dapat hadiah Idola Bistari untuk 5 Tahun..Pelajar terbaik 5 Tahun..ye ke nuqman ni..kat umah bukan main malas lagi dia..hahahha..depan teachernya rajin la kot ehehe..congratss nuqman..

hadiah yang nuqman dapat...

So majlisnya tamat dalam pukul 12 macamtu..then mak pak ada jamuan makan tengahari..makan nasik putih,ayam masak merah,ayam goreng rempah,sayur,ulam2,ada mee apa tah lupa nak tanya...yang pastu bukan mee kari tapi sedappp..ada cendol..wahh dah macam majlis kenduri kawen punya makanan haaa...thumbs up to the teachers!!!

Bila tengok keaktifan bebudak ni kat majlis tu..terbayang cemana cikgu-cikgunye handle bebudak ni seharian..Ya Allah segenap pelusuk ruang ada budak tengah bernotti2 hahaha...sabar je lah..huhuhu..video tak bole plak nak masuk..wat hal la blog ni huhu..nanti bila dah bole..bole la tengok nuqman bernasyid n jadi orang jahat yang tak cukup ganazzzz tu huhu..

3 sweet thoughts:

Najwa said...

baru je ummi nuqman dok risau2 nuqman ni mcm x blaja sgt..haa..tngk ummi..tngk..nuqman best student tahun 5 ye ummi..syabas bette..syabas..

p/s : nuqman turun gen matematik ummi la tu..

genny da bomb said...

najwa - aritu aku risaukan iqra' dia je..yg lain2 aku tak risau sbb aku tanak dia cepat boring nnti..iqra' kalo dah terer at least nnti bole baca quran kan..quran amik masa lama nak abis kan hehe..bab2 bm bi ni aku tak kisah sangat hehe

EnO said...

wah.. bestt nyeee.. tahniahh la ye nuqman..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino