Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Mak Pak Borek,Anak Rintik Rintik..

Wednesday, November 3

hahah..ni masa kitorang makan kat pizza hut warta bangi menggunakan discount voucher 25% yang colleague kasik..wahh..sonok betul gunanye..jimat la 20 hengget di situ..

Sementara menunggu,ni lah keje nuqman..yang jadik mangsanya..abah lah..hahhaha..ni lah jadinya kalo dia mengcopy keja mak pak dia..huhuhu..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-













ahahahahha...ambik gambo sendiri..poyo je dok nyengih tu..dh le gigi takde hahah


pastu gelak2 tengok gambo yang amik sendiri..org dalam piza hut pn pelik apa la yang nuqman gelak bukan main kuat..hahaha

pastu abah plak tolong ejas tangan tuh..abah pun poyo jugak..pastu dok ngekek gelak berdua..hahahha..sejak takde gigi ni nampak makin notti plak mamat nih huhu..


macam2 la nuqman ni..esok nak amik report dia..nak tengok apa perkembangan dia kat tadika tu...harapnya ok la so that tak payah nak tukar tadika..bukan nak suruh anak pandai gile2...cuma biar la berbaloi dengan apa yang dibayar..kalo bayar banyak, tapi mcm takde hasil apa2 memang nk kena tukar tadika la kot...hmmm..

7 sweet thoughts:

✿....rossa alina....✿ said...

alahai...cweetnye dak kecik..hehehehehe.. ;p

Encik Tikus said...

haha, dah pandai amek gambar sendirii

Lovely Bella said...

hehhe yeke ikut bapaknyer kak.. rs mcm ikut akak jerk!! eheehe

Nurul Ain Hamdan said...

de ciri2 nk jd photografi ni..xpun model sambilan..hihihi

genny da bomb said...

aik ain..mana tau blog akak ni hehe..welkammmm

aMaLiNa asyiKin said...

ooo..camni nuqman rupenye..
kat skola malu2 je ngn teacher

genny da bomb said...

ha teacher amalina..welcome2!!haha..tu la saya cakap..dia kat umah lain..kat sana lain..hahaha..kat umah semuanya malas huhuhu

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino