Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Video Nuqman masa konsert aritu..

Thursday, November 25

Yesss!!baru bole upload video nuqman ni..line tenet kat umah memang macam ampess sket la..sakit jiwa den nak upload video ni..

Cerita dah cerita kat bawah kan..so malas nk cakap banyak..tengok je la video2 nuqman n kawan2 ni..



video

ni nuqman tepi sekali..semangat dia alert ikut lagu..hehehe


video
ha ni plak budak2 pompuan ni jadi model tudung..tudung2 ditaja oleh Fareeda..cantik2 sangat..tapi rakam kejap je..banyak koleksi yang cantik2..



video
ha ni muka ganaz konon2..tapi dok nyengih jugak..time ni kena jadi pengikut Raja Namrud tuh..


video
eh eh..ingat yang atas dah abis..rupanya belomm..ni sambungan dari yang atas..time ni semua pengikut namrud mati dibunuh nyamuk..dengan namrud sekali..fun!!

2 sweet thoughts:

Lovely Bella said...

hheheh pengikut raja namrud 2 jerk.. heheeh nuqman.. nuqman.. :)

genny da bomb said...

bella,pengikut byk gak le tu..yang pink2 pun ye..nuqman tu cam pengawal raja le kot..haha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino