Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

AKHIRNYA...TQ MY JIRAN TO BE...

Saturday, March 21

ALHAMDULILLAH....at last...setelah 3 bulan since 1st time bgtau jiran utk alih kereta,pagi ni abg mat call abah..ummi tgh keja ni..arini kene keje plak nk train budak untuk wat keja2 backlog....abg mat call,tanya aritu ada cakap apa2 ke masa pak mentua dtg tu..abah cakap mintak suh alih keta je la..dia kata ada berita gembira nk bagitau..jiran tu dah alih keta buruknye itu...alhamdulillah...akhirnya terbentang luas la sikit pandangan kami ni...

saya tatau apa yang pak mentua saya cakap..maybe sbb org tua sama org tua bercakap baru dia nk dgr gamaknya..tu je kemungkinan yang saya pikir..n maybe ada la kot yang menusuk jiwa kalbu dorang hahahhaa..walau apa pun..legaaaaaa rasa keta tu dah dialihkan...it takes sooooo much time for them to do that..and i really don't understand..hati kering betul..yang muda2 tegur tanak dgr..kena org tua jugak yang tegur..hmmm..whatever...

LEGANYAAAA!!!!!!

3 sweet thoughts:

Mummy Dasy said...

sama ah kite kene keje..mmg gitu seusia yg menegur baru nak dengo..

alinx said...

tahniah la...akhirnya ber'alih arah' gak keta tu yeee...

AbahNuqman said...

pembetulan..ikut kata abg mat, rupanya yang alih keta tu jiran kita kontraktor tuh..katanya 20 org tenaga manusia diperlukan utk alih keta tu ke simpang dan tak kaco org lagi...mekasih le kontraktor yang kayes tuh...pakcik weh, len kali kalo taknak keta camtu jual je kat kedai spare part, ada je org tulis kat cermin keta tuh suh contact dia kalo nak jual..byk kenangan nostalgia kot tu yg taknak jual tuh..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino