Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

gril pintu

Tuesday, March 17

tak tgk lagi..abah send gambo ni

ni je gambo nk update dulu..gril dah siap..tetiba cam dalam dilema..umah dh dkt nk siap..packing blom agi..oooo genny bila hang nk pack nk pindah ni???erghhhhh malasnyeeeeeeee!!!
abg mat tak gi buat umah arini kot..sbb anaknye sakit..dia ke klinik katanya pagi tadi..abah gi nk bg kipas n lampu..janji malam ni plak le nk gi...

7 sweet thoughts:

kirana said...

lepas grill ni apa lagi nak buat?
packing la pelan2..karang tak teruk sgt nk pack skaligus

aku leh tolong tengok jer la..eekekeke

shaifulsafar said...

hai...

besarnya rumah awak.... kat mana rumah awak nih?....

genny da bomb said...

ana-aaa pasang2 lampu kipas tu suma...kc(kalo takde bajet aku masuk dulu laaa) hihih...langsir lom tempah jugers..huhuhuhu..tu je la kot lagi..ng pagar rohani..

shaifulsafar - umah ni kecik je..gmbr je nmpk cam luas hehehe..umah ni kat bandar baru bangi berdepan dengan pkns bangi

Anis said...

grill tu - Nuqman-panjat-proof ka? hehehehe....

genny da bomb said...

anis- ahhahahahha yang ni payah sket la dia nk panjat..sbb panjang2 camtu kan...agaknya nnti dia beralih kat grill sliding door plak hehehe

AbahNuqman said...

Update rumah, tadi dah beli 3 wall lamp utk 3 bilik, satu wall lamp utk tangga, satu lampu bulat utk entrance dan 2 kipas kdk utk 2 bilik atas. beli extra cermin toilet dia kata dapat diskaun, so total yang abis dah RM628...pakai duit ummi hehehehe. dah hantar ke rumah baru dah...malam kang kalo ummi larat nak menuju ke jusco plak cari paip air utk ketiga2 bilik...

Miss Moon said...

genny cantek nyer grill ...pasti mahal yg cam nih .

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino