Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

lampu lampu lampu..

Wednesday, March 18

jom tgk sket rupa lampu2 yang dah kami beli untuk umah ni..konsep???jangan le tanya konsep umah saya ni..mmg le konsep rojak..asal nmpk kenan je terus belasah je janji rasa lawa..hahahhaa..lawak plak masa beli lampu 1st time orang kedai tu tanya konsep..mmg le rasa geli ati..mak tatau le bab2 konsep ni suma muahahhahaa..arini abg mat pasang lampu n kipas yang 1st time beli dulu..yang baru beli pagi tadi (abah beli) lom pasang lagi la..bab count..asenye mak dh lost count dah..mak malas nk catat2 kat sini bape byk dh abis utk umah ni..yang pasti..ribu2 lemon gak le huhu...jom tgk lampu!


ni lampu kat living hall..saya pilih..kalo ikut abah..nk beli yang gedabak n mahal..tak suka la nk simple je(sbnrnya nk murah je wakakakkakaa)-ni RM59
ni lampu dining..ni RM90 kot tak salahni lampu bilik kitorang-tak ingat lak abah gitau bape rega tadi
ni utk bilik lagi dua..RM75
ni lampu kat tangga..rm59
sekian saja untuk arini..saya malas nk bebel2 hehehe..byk kije tapi nk update jugakkkkk!!!!wakakakkakakakaa

8 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

Meh abah update yg beli pagi tadi
Lampu 2 bilik = RM 150
Lampu master bedroom = RM 118
Kipas KDK 2 unit = RM 244
Lampu tangga = RM 59
Lampu entrance = RM 21
Mirror toilet = RM 35

Total= RM627 (duit ummi hehe)

Utk pengetahuan puan supervisor, semua dah dihantar ke rumah baru..cuma kipas dapur tu kena beli besi putih pendek sket sbb dekat sgt ngan kepala. ingatkan boleh potong je besi yg sedia ada tu. so pelik la sket kipas rumah sebab kaler gold atas bawah tapi besi tengah warna puteh...heran gak nape jadi mcm tu..

genny da bomb said...

abah-wakakakaka pggl org supervisor plak dah...pape je la abah..kipas tu jadi rendah sbb padang kat beam tu..kalo dia buat kt tgh2 antara beam tu kan ok..hehe...takpela nnti pandai2 dia la

Miss Moon said...

syok kan membeli lampu ...yang tak syok nyer tang poket duk menguarkan duits ...hiks lawo la lampu genny

kirana said...

meriahnya lampu hang..hihi
aku lampu bilik2 lain pakai kalimantang jer :(

genny da bomb said...

moon -hahahah mmg best le beli belah..duit pun kena le best seiring ng beli belah kekekkeke

ana-takde option la..sbb yang lampu kalimantang tu aku ganti utk pasang kipas..so kena la pakai wall lamp..

Fiena said...

wah.. beli mirror kat kedai tu gak.. aku pun ada beli gak 1.. jgn sama design sudah.. wahahahahaha

cikBee said...

weh..berkenan banget dgn lampu tangga hang. i like! :)

genny da bomb said...

fienah - tak sama la fienah..ckgu kata dia beli patsegi bentuknye..hang nye cam ada bujur sket kan

cikbee-aku pung suka yang tu..hehehe..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino