Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

tagging game-your husband

Thursday, March 5

Tag by Moon (wakakakakkaa saje paksa moon utk tag mak )

Rules:Here's a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are.



1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
@15-suka tgk org merapu meraban sambil layan citer


2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
dia tak makan salad


3. What's one food he doesn't like?
sayor


4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
makan-nasik goreng pattaya(suka kongsi ng nuqman),kotiaw kerang
minum-horlick suam


5. Where did he go to high school?
maahad muhammadi kelate



6. What size shoe does he wear?
errrr...7 ke 9 ek?


7. If he was to collect anything, what would it be?
ermmmm..kalo ada org buang keta ferrari shell tu..kekeke abah ada nk curi keta ferrari budak india tu kan kekeke


8. What is his favorite type of sandwich?
chilli tuna ayam brand ng tc boy tu


9. What would this person eat every day if he could?
kotiaw kerangggggg


10. What is his favorite cereal?
suma dia bantai je..xde yang fav


*11. What would he never wear?
suar pendek kot


12. What is his favorite sports team?
dia tak minat sukan..mak yang minat..sports channel pun takdo



13. Who did he vote for?
tak samo ng mak..vote raja lawak sama la hihihi


14. Who is his best friend?
me la kot..tol tak abah??


15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
-jangan jeles
-jangan suka nangis.hidup ni singkat nk pikir mcm2 masalah..be happy always


16. What is his heritage?
melayu + cina (kuarnye mcm golapp yo ahaks jgn marah abah)



17. What is his favourite colour?
errrmmmm...coklat ng hitam kot



18. What is his habit?
main game leh kira habit tak??


19. What is he proud of?
pemikiran dia kot..that inspires others kot hahah..and our life..dia bangga dia dh ada umah,keta,anak isteri,kerjaya..suma dah lengkap..rasanya la


20. Lastly, do you think he will read this?
off course!definitely! komen skali abah betul ke tak!

sape yang baca anda kene buatttttt...yang ada laki laaa..

10 sweet thoughts:

cikda said...

aku baca..tp malas nak buat..haha..

Fiena said...

woit.. tuna ayamas? ayamas ada ka? bkn ayam brand ka..
muahahahaahhahaha

aku malas nk wat gak.. hihi

genny da bomb said...

aah la..ayam brand..silap plak kekekekeke..skang gak aku tukar

AbahNuqman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AbahNuqman said...

dahsyat ummi ni..neh abah nak komen plak:

1. memang betul pon, tgk kapet yang takde pekdah..tapi layan ajela

2. tak betul la, org makan gak salad kalo ngan nasik ayam hehehe

3. What's one food he doesn't like?
tak semua sayor la, org makan salad mcm kat atas tu..

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
nasik goreng tu abah punya portion ada dlm tu nuqman slalu mkn tak abis. KT kerang memang pebret abah..horlick suam pon sebab nuqman suka minum.

5. patutla smlm tanya org skolah mana hehehe, tak tau rupanya..

6. kaki org saiz 7 stgh. prepare for unexpected growth ekekeke

7. Oit org tak curi ek keta ferari budak india tu, org nak bagi balik le (kaber malu hehehe)

8. Memang cili tuna la kegemaran abah hehehe

9. memang betul!! kotiaw kerangggggg ngan lada jeruk..pergghh

10. Cereal takdela bantai sume, ada coco crunch cantek gak.

11. Abah takkan pakai suar pendek atau boxer..malu.

12. Betul! tak minat sukan..tapi kalo World Championship Gaming kat Channel V memang layan heheheh

13. memang betul, berlainan parti dari ummi...takpe esok org nak sogok awak join parti org ekekeke

14. Ummi le bespren merangkap ladyboss abah ni haa...mana taknya, selalu jadik supir antar amik kerja, gi pasar borong pon ni la orgnya..hehe, x kisah le yang asal awak hepi..

15. Takmo jeles2..takmo takmo (mcm kata ibu fauziah nawi), jgn pikir benda remeh yg menyusahkan idup

16. Org tak crita kat awk ke org ada salasilah ngan ksultanan riau-lingga dulu ekekeke

17. Kaler hitam memang pebret abah, sesuai ke mana2 majlis rasmi ngan tak rasmi

18. Game tu habit la kot...

19. Orang bangga bila ada org kata org dah kurus ekekeke...in addition to ada rumah keta tu sume..and of course, awak ngan nuqman...the greatest gift of all.

20. dah tentu la org baca, kalo tak baca mak yang paksa bapak baca ekekekeke.

panjang gile org komen...haaa gelak tutup mulut ye nanti opismate dgr...

genny da bomb said...

abah-wakakakakka...tau awak skolah agama jek..nama skolah tatau..nasib baik tak boh nama skolah men kubang kerian hahahahaha

Mummy Dasy said...

Panjangnye komen abahnuqman hehehe... napa ah ku boleh terbaca ni...

Miss Moon said...

bagus nya abah nuqman ...nih 1st time moon baca ada lelaki tak pakai suar pendeks ...hik malu ek .

bapak nya Isk sampai umah je terus pakai uniform suar pendek ..lagi pendek lagi dia suker hua hua hua ...bahaya godaannnnnnnn tapi dlm umah je la kan ..kalau keluar tak der la ek ...hiks..tew yg si isk terikut tew . Kadang takmo pakai baju sebab nak sama cam daddy

genny da bomb said...

mummy dasy -ahahhaa tu la tokojut mak baca panjang gilo

moon- hehe moon maksudnye kalo jalan2 kat luar dia takkan pakai suar pendek..dalam umah tu mebi la dia pakai..tapi tak penah pun dia ada suar pendek..yang palinggggg pendekkkkk skali tu byk aaaa...selaluuuu pakaiii kekkekekeke...awwww tersiksa makk!

Fiena said...

wah... aku baca kemarin... lain.. arini dh byk plak berubah entry hang ni.. aci ek tuka2.. yg plg aku perasan no 13 la.. muahahahahahahahahahaha
smlm ada yg raja lawak tu ja kan..
kuang kuang kuang

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino