Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

table top

Thursday, March 5

update as at semalam...dah buat table top dah..simple je..lom wat kc lagi pun..takdo bajet lerr...ape yang ada je la skang ni dulu..ada rejeki leh le buat kc plak huhu..

smlm byr lagi 2k..senyum je abg mat ek dapat duit hehehe..takpe as long ada progression ok la..jgn lmbtttt sgt sudahhh..

so dah jadi RM26618 la ye..aduile byk sungguh le kene abis duit kat umah ni..

sinki yang dia provide-simple je
table top ku




9 sweet thoughts:

kirana said...

ok aa tu geni..hang nk sink canggih lagu mana lagi hihi

kemas la dia buat..kat curve sink tu..nampak kemas..

genny da bomb said...

ana-kekekekeke nak canggih manggih..tp pemalasssssss wakakakkaa..itu cam menghuraikan aku gak tu sket2 ahhahaha

Miss Moon said...

cantek la genie . tak pa spend utk umah sendiwi

genny da bomb said...

moon - moon nye kc lagi cung..org suka warna gelap2 senang nk jaga..tatau plak dia dh mmg set nk wat kaler tu...kekkeke..takpelah..agaknya bajet byk tu..tu je kot dapatnye..hehe

Miss Moon said...

genie , nanti paip nya kuar kat mana .

genny da bomb said...

moon - ahahhahaha tatau la plak..dia lom tebuk lagi kot..buat dulu tebuk kemudian kot..piping mmg dh ada tu..mesin tebuk dinding dia tu yg kene curik aritu..ada gak lagi wiring yang dia takleh buat...tunggu beli baru la kot baru dia leh buat

Miss Moon said...

cantek la genie kiter suka nampak lembut je kaler nya . Skrg semer dah poakai tiles besar besar tew kan ...

AbahNuqman said...

dah 2 hari tak gi tengok dia wat kerja. esok bleh la tengok and amik latest pic utk awk share kat sini...mintak2 cepatla siap..penat pikir nak byr sewa rumah lagi, rumah baru lagi...amin

Miss Moon said...

yer betulllllllll ..migrain rasanya ...tapi dunt worry nanti pas dah masuk umah insyaallah pasti anda akan senang ati

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino