Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

makan kat Yankies Hut

Friday, March 20

sebelum gi tgk umah..ajak abah makan kat Yankies Hut..kira belanja abah la ni disamping mmg dh lapo nk makan..kalo makan lepas tgk umah kang nk kena u turn plak..so baik makan dulu baru tgk umah..bukannya umah tu ada waktu tutup pukul bape suma kan hehehehe..

saya mmg suka konsep yankies hut ni..cam kampung2 sket dok bersila..pastu suasana pun cam kampung2 gitu...ada jugak meja makan cam kedai2 lain tp pilih nk dok kt tmpt camtu la..tak ramai org lagi masa sampai tu..so dengan bangganya pilih tempat la kan..hehe..

makan apa?simple aja..tgk la gambo kat bawah ni..nuqman cakap "saya suka makan luar"..amboi ayat..sepuk kangg...ummi masak kat umah tanak makan..jenuh le nk kene masak berkelah kat luar hari2..makan kat luar baru nk selera ke nuqman..byk chantekkk..skali skala buleh le..berkali2 mau makan pasir le ummi ng abah niiii..



ikan siakap masak chiangmai ke apa nama dia..dap gak la..mak pilih ikan kat tmpt dia..

ikan siakap chiangmai,cendawan goreng tepung,telur dadar(takut nuqman tanak makan lauk-mmg tak mkn pun),kailan ikan masin,tomyam seafood..
nuqman dia hentam cendawan goreng tepung tu sorang2 dia..lepas ugut tinggal dia kat situ baru le nk makan sikit nasik..

muka penat lepas balik keja solat pastu terus gi sini..bedak pun tak pakai hahaha..tetiba calit lipstik kekeke

lapo sgt nuqman ni nk makan nasik saja..time ni nasik yang sampai dulu..air tu namanya horlick daddy..besar sket dari horlick biasa..sbb kekenyangan sgt air horlick tu suh bungkus hihi

nuqman tu sibuk nk main game kat hp abah..
gambo senget mesti ada hihihihiihi...



alhamdulillahhhhh...konyang sudah perut...lepas dh kenyang mcm ular sawa baru pi tgk umah...hehe sekiannnnnn..




3 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

bab makan org blanja nie mmg le best menjilat jari hehe..dah lama rasanya tak gi makan kat YH. perut ngah lapar, campur excited nak tengok rumah sama..papepon perut perlu diisi dulu..nuqman mmg excited le kalo mkn luar ni, walopun tak berapa nak makan. siap angkut lori ngan ultraman dia...huh, seb bek tak diangkutnya lori tu gi YH..em sbrnya org teringin nak mkn sotong celup tepung tu tapi nuqman dah bolot sume..terkedu le abah, smpt makan seketul jek..

genny da bomb said...

abah-bukan sotong celup tepung la..cendawan celup tepung hehe

Fiena said...

ha.. aku kalo g situ pun order lauk sama gak.. ekekeke

nk komen utk entry before ni.. sbb kalo komen kat situ nnt abahnuqman xbaca.. wakakakaka (kes terlmbt baca hang nye post la ni)

abahnyee... geni siap tulis dlm blog tu nk lampu malap dlm bilik.. xpaham2 lg ke.. wkakakakakaka
confirm pas pindah umah br nnt nuqman dpt adik
hahahaahahahahhaha

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino