Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Alhamdulillah.....

Thursday, March 12

Alhamdulillah..syukurnye dengan rezeki Allah ni..dapat jugak merasa bonus tahun ni..tapi tatau pun entitle byk mana sebenarnya..sbb cam berperingkat dorang ni bayar..tunggu dapat surat le..for this time being..sangat bersyukur...sbb byk abis duit utk umah ni kan..tetiba ada duit bergolek camni sangat menggembirakan hati mak ni..

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan rezekiMu ini..

Thank you Boss!!!

10 sweet thoughts:

kirana said...

aku dok bau duit hang ni geni..hehe

genny da bomb said...

ana- kekekkekeke...baru float aaaa...lom dapek rasa lagi hehehe

awien80 said...

waaaa...alhamdulillah..
makcik kayoo..hehe..bertuah genny..sure bonus berganda nieh..

cikda said...

uih genny..tiba2 dpt bonus plak nie..

Fiena said...

makcik kayo.. makcik kayo...
aku agak2.. cikgu dok sengeh2 ja.. dgn harapan hang hadiahkan keta ferrari utk dia sebijik sempena dpt bonus..
kuwang kuwang kuwang

genny da bomb said...

awien80-hehehhe takdak la byk..aku lagi syok dapat sekaligus senang citer kekekeke..tapi syukur la berperingkat pun dapat jugak kan

cikda-tu yang best tu aida oiii...tgh sengkek2 duit dtg bergolek

fienah- keta ferrari shell tu takpa..nk bg keta ferrari real baik aku beli umah sebijik lagi kekekeke..weii!!mcm byk sgt bonus aku hahaha

alinx said...

alhamdulillah, syukur nikmat...
mr.bf punya bday plak bulan ni... bole la kasi hadiah besar sikit... muahahahahahaaa

genny da bomb said...

mr bf ko tu keta ko la kan hahahhahahahahahahhaaa

alinx said...

muahahaaa...
maksud aku tadi sbnrnya mr.bf tu, sidia la...
tp bila ko dh sebut pasal keta aku, mmg kebetulan ujung bln ni bday dia gak... & mmg ada plan nk tuka itu ini kat body dia... errr maksud aku mr.bf si kereta itu lah...

sidia itu, ermmm dia mai kl baru aku kasi adiah... if not, beli adiah utk diri sendiri... bole gak kan???

AbahNuqman said...

ekekeke..suka la ummi tu dapat bunus ye..haa duit tu utk rumah..diulangi..utk RUMAH. abah nye epf dah lesap utk dapur...yg lain2 tu ummi top upkan ye. jangan tak tau fienah, abah dah kenen2 ummi suh beli keta ferari kuning yg limited edisyen tu, dapat kalo beli minyak itam..bleh la yang...61 hengget je ekekeke

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino