Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

langsir pulakkk..

Monday, March 30

yuhuuu...sgt malas nk menempah langsir..lepas dipikir2 dicongak2 lebih kurang rasanya beli yang ready made dah le..sbb mak sgtla malas nk sevey2 segala mak nenek bagai ng masa pun asik ase tak cukup+penat keja lagi..huhu..so ready made di jusco la yang jadi sasaran..takpe..nnti bila ada masa+duit lebih leh la tempah or cari yang lawa sikit..takat skang ni ini je la yang mampu..takyah le nk ada skirting(betul ke istilah ni) ke apa2 lagi..tp kena gak cari menda sangkut tu..ape org pggl tah..hai..bila plak nak mencari malasnye bab2 sevey ni...penatttttttt..


langsir bilik kami
bilik hijo..smp pengelap kaki pun abah beli ijau wakakakaka
sekian saja updateku untuk ari ni..takde idea sebenarnya nk ngarut mende..packing on da way..


15 sweet thoughts:

Mummy Dasy said...

wah makin lawa jadinye...suke bilik ijau tu

kirana said...

aku malas gak haritu sebab peknen..aku sevey 3 kedai ja yg aku kenan..
pastu aku call org mai umah jer ukur buat pasang semua hihhi

AbahNuqman said...

pakai yg ready made aje la yang...sonang

phalinn said...

suka bilik hijau tu...hijau belaka, langsir pun hijau..mmg hebat choice pilihan warna...saya mmg minat interior design sejak duduk sorang2 ni...nak survey langsir jugak aa nanti...nice blog...keep it up kak genny

Anis said...

caya lah genny.... dah lawa dah umah hang tu...

Aku dah 2 tahun tak tukar langsir... cap IKEA readymade, siap modify sendiri lagik.. hahahahaha...

Lenny said...

cantik ler langsir tuh.. kak jusco ada jual langsir yg pakai besi tu ek... slalu dier cam lubang2.. so.. kene beli batang kayu tuh plak..

eh.. paham ke tak ek saya cakap nieh... aahahhaha.. lantak laa kan... pening arini..

eh.. ampun tumpang lalu.. blog hop sbb tension... salam kenal ekkk...:D

cikda said...

aku pun plan nak beli ready made jek..tu la rugi xpandai menjahit..

genny da bomb said...

mummy dasy- hias bilik ikut bajet yang ciput je mummy hehhe

kirana - ana takpa la gak rajin gak le panggei org mai ukur tempah bagai..aku ni mmg le pemalas hahaha..nk sevey lagi la..nasib baik dah ada rail tu so pakai apa yang ada je la

abah - tu la abah..beli je la yang ready made

phalinn - tq phalinn sudi lawat blog akak ni..rajin2 le jenguk sini mr dr..hehhee..hias phalinn jgn tak hias..

anis -wakakakaka sama la ng umah sewa aku skang ni..mmg dok keras ja la langsir kat situ..malas nk tukar2

genny da bomb said...

Lenny - Lenny ada langsir yang jenis pakai besi tu..nnti kalo Lenny gi jusco cari yang tulis French Pleat..haa tu utk yang pakai besi tu..yang lubang2 tu nama apa tah lupa dah hehehe..sblm beli ukur agak2 dulu tingkap umah kita..jgn beli cukup2 ukur tu nnti kang takleh nk lipat2 tu plak..

neway salam perkenalan gak..tp nape takleh klilk nk gi ke blog awak?awak ni Lenny kawan ng moon,buk pilla suma tu ke hehehhee..

cikda -aida,dulu ckgu suh menjahit main2..tu la jadi ng kita..rugi oo tak reti haha suma kena tempah..tapiiiiii..kalo reti pun rajin ke aku??????wakakakakkakaka

my little family said...

cepat2 siap segala, cepat leh pindah...kan? :-) Kami langsir kn tempah sbb sliding besau..keke..alang2 tu suh dia bt semua je la..kekeke

my little family said...

Genny: Mintak izin link ekk. :-)

my little family said...

Genny, MA tau Genny org Sik..Hubby Genny ponn MA kenai..hikhik.. try tanya dia kenai dak MA..suh dia tgk muka MA betui2..klu cam laa..:-p
p/s: cepat Hafiz..tekaaaaaa..

my little family said...

Genny: betul3...:-)

genny da bomb said...

my little family - kak ayu...lawakkkkk la sgt..rasa nk tergelak pun ada jejak kasih sedara mara plak kat blog..hahahha..belek2 gmbr baru cam hihihi..

ღ'*•.¸alin¸.•*'ღ said...

visit my blog http://mysweetpalace.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino