Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

mari membasuh rumah

Tuesday, March 24

semalam abah rilek..takde kelas..dengan bangganya gi keja pun kul bape smp nuqman ingat abahnye tak keje..last2 anta neseri meraung smp tertido kata ckgunya hihi..abah cakap nk gi basuh umah lepas balik keja..katanya nk balik lewat..hmm..pikir2 sian plak dia nk basuh sorang2 kan..smlm pun network down kat opis keja satu apa pun takleh buat..keja pun tak bape penat so pikir gi sana skali la teman abah basuh umah..



balik keja..saya le kena amik nuqman..dah amik..balik umah amik baju nk pakai,bwk telekung,makanan,air skali suma terus kuar umah balik...benti beli nasik lemak 3bungkus untuk makan mlm..pastu terus le shoot gi bangi..sampai2 mak yang sampai dulu..kuncinye ng abah..beria je cakap dia dh sampai depan umah padahal mak yang dok tercongok depan umah ni hahaha..abah ni dia punya dah sampai kadang mmg takleh pakai..kita yang kena tunggu..hehe..

tangga dari living hall..

living lagi

makan kat dapo..gambar umminye takde tudung dah cabut hehehe

dah masuk umah,makan dulu..pastu baru tukar baju nk basuh umah..nuqman hepi jek makan pun selera..dok le bersila 3 beranak kat dapo makan..sbb kat dapo ada blind so terlindung la sket..abis makan,solat pastu baru stat basuh umah..umah tu tak kotor pun..cuma basuh ng air jek..smlm basuh kat tingkat atas jek..penat sehhh..sakit pinggang mak huhu..nuqman suh dok bawah tgk cite+game kat laptop..kul 9 abis basuh..terus ajak abah balik..mak ni silau bawak keta malam..so tanak la mlm sgt n takut ujan..so kul 9 balik..sampai umah tukar baju terus terbongkang tido..pagi ni ngantuk jekk..dah le ujan jammmmmmmm...

2 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

hehe, semalam lambat gi keja..hari ni pon kemalasan melanda lagi. kelas hari jumaat je ade, so masa yg ada nih bleh dimanfaatkan utk membasuh rumah. bilik2 atas settle.khamis ni ingat nak gi basuh kat bawah plak. tangga nak settlekan smlm, tapi ummi taknak plak, nak balik cpt katanya...takpela ummi, nanti abah basuh je sorang2 ummi teman nuqman ek..

kirana said...

dah basuh tu leh la pindah geni..
bila nk pindah?
aku nk tolong........................................





tolong tengok jer :P

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino