Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Bila budak umo 3++ ade homework...

Friday, February 6

alahai sian btol kalo budak besar gini ade homework..nk tergelak pun ade bila balik neseri tgk dlm beg ada homework..sabo je la byk2 nk nunggu nuqman ni ngabihkan keje skolah dia..mak mmg kureng sabo sket bab2 ni..lmbt sgt nk abiskan sume tu..last2 masa buat tu ada la lagi sebaris kot dia dh malas nk buat..mak pun kesian mak pun ala2 mengherotkan tulisan mak le bg jadi tulisan kanak2!kekekkekekekke...halal le sian dia nk abiskan suma tu..tulis satu urup..mulut bebel2 3 4 menet baru nk sambung tulis satu lagi...nak abes satu page tu????adusssss berjanggut mak tunggu hokey..merajuk tanak kawan tu tatau le bape round sblm dia nk siapkan suma tu..mak yang merajuk hokey bukan dia!kekekeke..

pagi2 bangun tido..mak dh buat kerahan tenaga..mandi pon lom..kekeke..kang kalo dh mandi dia ingat nk gi jalan plak..mak plak susah nnti hehe



tulis jangan tak tulis..berjaman nk abes tulis ni tau!

urup A berbagai saiz ye puan2

ni plak video mamat ni masa nk membuat keje ni..mak pun suara ala2 nk hangin gak le kan kekekkee...lambat tol nk siap..

blajo rajin2 ye nuqman..jangan asik nak main game jek kejenye..ng layan citer sinchan tu..abah plak layannnnnkannnn jek last2 mak yang sakit ati nengok dorang berdua..kamceng jek..mentang2 la mak selalu potpet..nuqman tanak kawan ng ummi nnti ummi tanak beli menan lagi dah..aikk???mak plak yang majuk kekekekkee...

6 sweet thoughts:

awien80 said...

suka aku baca bebelan hang ngan nuqman..terkekeh sorang2 aku jadiknya..

Mummy Dasy said...

Wah, rajin Nuqman harus dipraktikkan kat Daneen ni

kirana said...

ooooo geniiiii hang wat homework nuqman ekkkkkk....oooooo bgtau cikgu dia !! hihihhhii


aku thn depan baru nk anto tadika kat mimos..aiman kan ujung tahun lahir..ikut bulan baru 3 thn..ikut tahun 4 la..huhu

AbahNuqman said...

Heheh sian ummi suh anak wat homework ye..abah ada homework lain ngan nuqman..homework main game hahaha...takpela yang, kalo awak suh dia respek sket..kalo org yg suruh maybe dia suspek ajele

cikda said...

genny..gigih tul anak hg buat homework..

sujaihah said...

hahh...kak apsal bt homework dia?selumber ek.heheh

meh tolong homework wan lak :P.nukam jgn kwan umii..umi tu kuat bebeb..unty wan pun selalu kena bebel..:P

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino