Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Hepi Besday To Me!!!!!!

Tuesday, February 17

i'm 29 today! not hoping for any presents but just feel blessed. Syukur sebab masih dikurniakan kesihatan yang baik dan rasa terpelihara dan semua yang baik2 saja..Dugaan yang dtg suma dianggap cabaran dalam hidup..Setiap org ada dugaan masing2 kan..Alhamdulillah mak mampu lagi tangani setiap dugaan yang datang pada mak dengan hati yang tenang.

Totally not hoping any present from Abah..ye la kan..byk tu abis duit nk masuk umah ni..mak anggap keje2 reno umah tu sbg hadiah yang paling best la utk mak kan..

Balik dari keja smlm..gi jusco sbb nk beli susu nuqman sbb dah abes stok kan..dah bayar2 suma, abah ajak makan pizza..dia cakap dia belanja sempena besday..mak cakap le takyah le buang duit mak tak mintak pun celeb2 ni..kan byk nk abis duit lagi..abah ajak jugak makan kan..heheh..mak skali dua je tolak pastu mak on je hihihi..ok la makan2 suma..amik2 gmbo sket pastu dah...balik..sblm balik layan nuqman abiskan duit kat menan2 50sen skali jalan kat jusco tu...pastu balik umah...

dah halfway baru tingat tak amik gmbr hahahha..abah banje piza,hut platter ng salad

menci tol nk amik gmbo ng nuqman ni..terkinja2 ase nk sepuk pun ado


hepi besday to me!



sblm balik abiskan bbrp keping duit 50sen utk menan2 ni..aduilee


mak nk tukar baju skali abah cakap gi bukak peti ais jap..mak ingat abah nk kenakan mak..sbb dia ni selalu le nk kenakan mak ni..mak bukak dengan penuh hati2 tp tak tgk peti ais pun tgk abah hahah..sbb takut abah nk buat apa2 kan..mak tak perasan pun apa ada dlm peti ais tu...skali tgk lagi skali dlm peti tu mak nampak ada kek sikret recipe!!!kekekekkekee...mak terkujat la kan..ingat pizza tadi jek dia belanja rupanya ada lagi kek kat umah...TQ ABAH!!
kek dari abah..sayang abah!



mamat tu bising nape takde lilin..tak sempat le nk pikir lilin nuqman oii..


mekasih abah!luv u so much!muahhhhssss






Ummi really appreciate it..betul ummi tanak apa2 pun utk bday...cukup le sekadar ingatan..hadiah2 seme tak penting...jangan plak lepas ni beli present ye abah..ummi tanak abiskan duittttt abah tu...pikir umah ok???kekekkee..bagus tak mak..hahahhaa..here goes my appreciation to Abah :-




Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku
oh sayang engkau begitu sempurna

I LOVE U ABAH!!!

gambo esok le tak sempat nk transfer hehehhe

10 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

Dalam tiap dugaan perkahwinan kita, tentunya ada hikmah disebaliknya. yang penting ummi maintain vogue untuk abah dan nuqman..ummilah yang membuat hidup kami berdua lebih bermakna dan ummilah yang kami hargai..terima kasih kerana bersabar dlm tiap tingkah laku abah selama ini..abah tak sempurna, tapi kehadiran ummi membuat abah rasa hampir sempurna...you are the greatest gift that Allah has bestowed upon me..and thank you for being there during my ups and downs...happy birthday ke 29..moga umur panjang dan penuh barakah dengan rezeki yang halal dan sentiasa bahagia dengan karenah abah dan nuqman...

Anis said...

eppy besday genny..

awien80 said...

Hepi besday GEnny!!!
waa...dah 29..dah matang tu..hehe..
takpe..umur tu just angka jek..pokok pangkal..hati kan..hehe..
anyway, may god bless u always my dear friend, all the best to you..

sujaihah said...
This comment has been removed by the author.
sujaihah said...

abah nagn ummi nukman...cepat2 la kasi hadiah adik kat nukman yer...hehhehe

eppy bday kak siti..moga panjang umur dan dimurah kan rezeki...amin

alinx said...

selamat hari lahir beb... kadang² aku terasa ko ni macam 'kakak' aku plak... hahahaha..

btw, kekalkan kerukunan rumahtangga ye... semoga bahagia ke akhir hayat... doa yg terbaik utk semuanya... amiin...

aku sayang ko beb!

cikda said...

heppy berthday genny..one year to go to 3 series..moga panjang umur, murah rezeki, tetapkan iman selalu..amin...

Miss Moon said...

wah romantiknya abah nuqman ...rajin baca blog genie ...

happy besday genie . moga dimurah kan rezeki sentiasa dan dipermudahkan dalam semua hal . Tahun depan leh celebrate besday kat umah baru dah

genny da bomb said...

thanks utk suma2 yang wish ye..mak aminkan doa2 yang korang bagi tu... :-)

to abah,tq for being there for me...all the times..kecuali masuk toilet ng labour room dulu huhuhuhuu..kekekkekeke

kirana said...

sori geni..happy belated besday!!

wah jiwang jugak hang berkata2 noooo hihi

aku tak masuk blog lama sbb tak leh tgk gambo..maka aku malas nk masuk blog org n update blog

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino