Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

delay zoo entry

Tuesday, February 3

malas gile nk update kat fotopages sbb kadang lembab kadang laju..mak tak sabo kalo lembab mmg lupekan terus le hasrat nk upload gambo hehehe..lama dah gi zoo ni baru nk upload kat sini..nk upload kat fp asik lupa bawak jek..tp ni dah alang2 buat blog baru ni,meh le kite penuhkan gambo kat sini plak..

ape ntah nama beruk ni..lupa lak
dok kat atas tram..malas nk jalan kekekeke

main entrance zoo..lamonye tak dtg zoo

ikang2 dalam zoo..bape tahun tak cuci akuarium ni


cam biasa..gambo getiks ahaks!

nuqman takut ng patung orang utan kat belakang tu

yo yo what's up dude


comei sungguh org utan ni buat muka..tenyeh2 kat cermin tu kekeke

ni malu ke apa ni??


nuqman kata camel tu makan pokok


nuqman sebok mkn dorayaki yang mahei tuh..1.80 sebijik..cam 50sen je besonye..abah cam besa kontrol machos


gajh dua ekor ni tunggu org nk bagi makan..




zirafah ni pon sama..tgh meeting kot sape yang nk makan sulu


ni masa mula2 baru smp dia dh mula nonong gi kedai ni..suma benda tunjuk nk beli..ape kess??nk tgk minatang ke nk shopping???


posing bleh...beli menan no no no!


ng abah laks
dok kat zoo ni dari 10.30 sampai 1.45..time ni konon nk boikot takmo makan fast food..pastu plak tmpt makan dalam zoo ni mahei padahal makanan dia simple jek..terus balik le makan kat secret recipe jusco equine hehehe..

1 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

Bila lagi le bulih pegi zoo nie...seronok gak naik trem, nuqman le excited tengok mcm2 minatang ada..mak dia pon tak kurang gak excitednya heheh..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino