Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

update umah lagi

Wednesday, February 25

ye mari kita ngira lagi..ni update as at yesterday la..biasa la..kalo ada update gmbo tu maknanya ada ongkos yang melayang la..sbb gi jumpa abg mat untuk bayo sekian2..so update nye :-

yang dulu - RM17518
bayar smlm -RM1600

TOTAL : RM19118
balance : RM10500

abg mat mintak lagi 5k..huahahhaa bila ntah lagi nk gi bayo..smlm dia citer kata ada org pecah masuk umah tu..ada barang2 dia yg ilang..wayar letrik ada ilang 6 gulung...yang lelain tak pasti la ilang apa..kepada org yang takde keje lain aka pencurik itu..aku doakan ko eksiden terlentang atas jalan..huahahaha kijam tak??tak kire la..masa dia mencurik takde plak dia pikir dia kijam kan..dah la mak malas nk bebel tgk je la gmbo kat bawah ni..my home progression

belakang ni masih byk lagi kije lom siap
tingkap ni abah cakap dari luar tak nmpk..dr dlm nmpk luar..taktau la apa nama tingkapnye tu

cornice kat hall

pintu kat depan..dah siap dh kat depan ni..cornice2 lagi ye hehe

pintu lagi

cornice lagi

tiles kat atas..yuhu dah siap gak
famili hall kat atas
bilik kitorang
moga sentiasa dilimpahkan rezeki oleh NYA...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn







8 sweet thoughts:

Mummy Dasy said...

siannye, brg2 yg dicuri tu dah membuatkan kite rugi ckit sebenonye nak kena beli lg brg2nye.... lawa jdnye bl dah di renovate kankankan

Fiena said...

cun cun...
duit pun cun gak
muahahahahaah
ok gak nmpk dia wat..
tu la.. dia xmo bg aku rega cun.. kalo x aku amik dia gak
ekekekeke
tp dia jauh sgt.. dh le xde transport.. harap ke moto beso je..
adess.. bole plak org pecah masuk ek
aku nye paster ceiling esok kot br siap.. hihu

kirana said...

nampak cam major reno
duit pon major la..
skrg main ribu2 jerr.tak der dah angka ratus ek geni


to fiena :fiena..wat la blog..nk tgk gak umah hang wehhh..

AbahNuqman said...

Huhu..abah gak la yg gi monitor...maknya plak cam mandur hahahha...takpela ummi, org tolong sampaikan le apa yg awak tak puas hati kat abg mat...

Miss Moon said...

cantik la cornice tew genie ....lawooo.

wah seronok kan tgk perkembangan umah .

genny da bomb said...

mummy dasy - tu lah mummy..tapi kontraktor tu tak mintak kitorang bayo pape pun..agaknya dah termasuk dlm kos dia gak kot kalo jadi mende2 camni hehe..

fiena - ye la..jauh ke klang tu jenuh le dia kan..mana la nk dapat rege cam aku kan kekeke..

kirana - tu la ana ooi..citer riban2 cam singgit dua ja skang ni huhu

abah - ummi mmg mandur..hahahahha..ye la jauh le ummi nk gi tgk kalo ari keje..lgpun takbest le gi tgk sorang2

moon - kalo moon nk tau cornice tu langsung tak masuk dlm plan pun..hahahha..abg mat tu yang lebey2 nk cantikkan umah katanya..kitorang xmo gak last2 dia bg le rege spesel smp last kitorang amik gak hahaha..pandai market tol abg mat ni..

sujaihah said...

fuyooohhh dah cantikk tu...ni rasa nak tumpang seminggu rmah akak.klu tumpang dpt bilik ,maner?

genny da bomb said...

harap cantik buat je la wan oii..nnti masuk barang2 umah sewa same je rupanya nnti..nk beli perabot baru pun tadak duit wooooo...takpe la beli pelan2 nnti

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino