Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

nam kali nam..bentuk beruang

Wednesday, February 4

nuqman ni mcm2 dia blajo kat neseri dia..saya suka neseri dia skang ni sbb macam2 yang dia ajar..kira wasathiah le..berjoget ada..doa2 pun ada..bagus lah..saya suka..tapi nnti dh nk pindah tatau le ada ke dak neseri yang macam skang ni..

ni video nuqman nyanyi lagu baru kat neseri dia..baru blajo la kot semangat je nk nyanyi..pastu cam tak bape nk ingat lagi tu tu yang sangkut2...mak nye version lagu ni lain sket..takpela mana2 version yang pasti citer pasal beruang!hihihihi..dulu2 mak tak reti lukis beruang mak nyannyi lagu ni le..so jadila rupa beruang..buleh gitu??nape dia sebut bentuk bunyi "bontot"??ke mak salah dgr kene korek tinge nih hahaha!

video

ni plak sesi baca2 doa..neseri dia byk ajar baca2 doa ni..ada gak la yang mak ajo..tp bila mak ajo je mesti dia dh tau..mak yang lmbt ke neseri dia yang advanced??kekekkekeke..susah sungguh nk suh dia baca doa..konon2 sbb dah tau..so dia eksen la malas nk baca..pastu baca skali jek kalo suh baca doa lain plak dia kata nape nk kene baca banyak2 doa..hish..makin besar makin byk menjawab..huhu..pasrah je lah..

video

3 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

hehe..makin aktip la ye awak ni sejak jadi blogger..masuk video laks..memang byk video2 dalam smpnan ummi, n mcm2 karenah nuqman yg tak tercerita dlm blog nih...untung gak ada neseri all in one cam skang nie, dah pindah rumah nanti musti nuqman rebel..hmm, kena pandai2 le pujuk dia ye ummi...

cikda said...

genny..baru jumpa blog hang..aku pun baru jek buat blog..kill the time..

Miss Moon said...

wah sangat clever nuqman bacaan nyer pun jelas ...bagus . Pasnih nuqman ajar isk ek ...isk asyik bila suh dia baca dia jwab isk penat la .

kadang dlm beg ada kerja mewarna kan ...nila tanya asal isk tak kaler habih ...dia kata isk penat , tangan penat tak ley nak pegang kaler ....lagi loyar buruks tau

ari tew balik nyanyi lagu burung kakak tua ...lek cum lek cum ...alahai sangat comey kan genie kan ...rasa cam berbaloi sangat bayar rm 200 kat nerseri tew . macam macam dia ajar ...mula la isk kat umah jerit2 hands up ...hands down ..

moon pun sama cam genie nih tgk nak carik nerseri yg sebaik nerseri sekrg

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino