Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

takde mende lain ke nak main??

Tuesday, February 3

takde mende lain ke?asal nk beli menan je..mesti bende2 camni..nk beli je menan mesti camni..asal menan je mesti benda2 ni..hahhaha..baru le tau byknye menan nuqman berunsur pengangkutan kekekekke..nak apa..lori(mmg paling byk),bas(dah byk yang punah ranah),motor,keta,train,scorpion,lori bomba,keta polis,keta racing,kapalterbang,helikopter sumenye ada...hehehhehee..ada yang jangka hayat tak sampai sejam dah hancur berkecai...allo..main leklok bleh tak..kot ye pun ganas jgn le smp sejam je dah punah..terbayang duit mak cam kene koyak2 gitew..
seronok nk amik gmbr ng menan2 dia
lori yang paling gedabak..yang ni nuqman pun leh naik atas dia

ni saiz yang comel2 yg leh bawak gi neseri

racing car nuqman

byknye lori

train thomas dok sebelah moto honda

amboi seronotnye..pastu malas nk kemas balik!!


apo nk buek..asal gi kedai menan je bende2 camni je yang menarik perhatian dia...pusing2 punya pusing last2 mende2 camni gak dia amik..hmm..takpe la nuqman..asal bahagia sudahhh...

6 sweet thoughts:

Miss Moon said...

ha anak laki ...asyik toys nih je la kan ...apa apa pun semer nak beroda .....yang jenuh nyer bapak nya suka melayan beli menan keter nih semer ...yg jenuh nya si mak nak kutip ...dah la merata rata menan ...

wah banyak koleksi nuqman

Mummy Dasy said...

salam ziarah, byknya mainan nuqman masih sempurna lagi lak tu klu toys anak2 i sehari je bertahan

Anis said...

ahahhaha.. tu baru sorang kan Genny?
bayangkan kalau ada 4 !!!

AbahNuqman said...

mainan camtu ok lagi..ni keta ferari yang abah struggle cari resit pon dia wat hilang huhu tragis..tragis...

genny da bomb said...

moon - tu lah moon..abahnye syok je membeli..kalo bab sepah2 dorang pejam mata jek..kita la kena kemas2 smbil hangin satu badan (malas sebenonye tu la sbb asik hangin hahaha)

mummy dasy- mummy,tu yang masih elok lagi le..yang dah bersepai pun sebakul gak hahaha

anis - ya ampponnn..kalo 4 org mau jadik satu bilik cam dash kekeke...dash lom ade pun dh penuh bilik..kalo dah 4 gak cemana tu anis hehehhe

abah- nuqman tu bukan tau mende tu penting ke dak bagi dia..hehe..nasib awak la asik ilang je keta ferrari awak tu

sujaihah said...

cam kenal jer racing cars tu...wan kasi iskandar,,,dah hancur..tayar tah maner badan tah maner...

pandai nukman jaga barang..hehheh

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino