Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

update rumah lagi...

Friday, February 13

mari mengira lagi...smlm abah gi bayar lagi 3k kt kontraktor tu..abg mat ni asik calling2 ajaaa..tp takpelah as long as nmpk progress..kalo takde progress asik mintak duit kompem byk bebel hehe..

total so far: RM14110

dari sabtu lepas dh byk gak progress umah ni..hmm..nk kata cepat ke tak ek dorang ni wat keje?hmm...cepat sgt nk judge pn..but as for now mak rasa dorang ni wat keje cepat jugak le..n hope mmg cepat le..

ni pic progress umah smlm hehehe..


ni kat bhgn belakang..dapo..dah wat slap kat atas tu
dh tutup dh kat atas

pecah kat depan..siap wat wiring skali


dah togel dah depan ni..

fuhhh...angka2 ni akan bertambah lagi di minggu depan huahahahhaha..





2 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

Hehe..yer, itulah realitinya, duit yg terasa tebal dah makin menyusut..nak masuk rumah camnila..Alhamdulillah yg penting keja dia jalan..cuma skang ni tak cari pintu lagi, takde masa nak sebey..susah2 bagi aje duit kat abg mat tu biar dia belikan..tile kat atas dorang tak start lagi..hrp2 leh le masuk umah cpt, tak larat nak byr dua umah sekali..

Miss Moon said...

genie ada 1 kedai pintu kat area giant kajang . Kebetulan tukar tayar kat sana nampak plak ada kedai pintu kat sitew .

moon masuk la tgk kan ...sebab nak tgk harger dia . Pintu kosong biasa tew harge dia RM 40 . Kalau cam pintu utama yg ada shape sket tew rm 90 . Tak tahu itew ok ke idak sebab tak pernah plak sevey pintu . Nanti boley la genie gie jenguk jenguk .

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino