Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

setelah sekian lama

Monday, February 2

hallu suma...saje test line dulu..dh berabad nk buat blog tak terbuat2 at last sampai jugak seru nk buat blog sdiri..bukan pe..malas nk nk melayan fotopages yang berabad2 kalo nk upload gmbr..lagi pun dh tak byk gmbr yg nk letak..so tak sesuai dah fotopages kalo lagi banyak citer dari gambar kan...so wish me luck so that my blog won't be sawang2 like my fotopages ahahahaha...


1 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

Hehe tahniah le yang, ada gak blog awak ye..papepon nuqman memang enjoy gi zoo, seronok tengok dia excited jumpa mcm jenis minatang dalam tu..dah pandai sebut dan tau bezakan walopun beza tu tak ebrapa nak betul ekeke...

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino