Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

progress umah lagiiiii

Thursday, February 12

ni le rupa tingkat atas umahku..malas nk amik gmbr kat atas ni sbb berdebu kekekke..tp sbb ngikut kata puan Ana amik gmbo sblm ng selepas kan (rasanya tak ketara kot kekekek) so amik la jugak hehehe..


ni bilik nuqman nnti le kot

ni famili hall kat atas

ni le bilik kitorang nnti..suma kat atas ni nnti tukar ke tiles..insyaAllah


ni bilik satu lagi-suma 4 tmpt ni nk tukar ke tiles yg rega 3.5k tu..nk cabut natang ni pun duwetttt tauuuu

haaaaa.....ni la dia keta yg semak tuuu!!tak alih2 lagi sabo jek la..kalo anak pakcik n makcik ni browse blog ni..sile la alihkan kete ni yeeeee...

renovation kat belakang..


ni le kontraktor yang buat tu..nama dia abang mat ye kawan2

gmbo ni diamik ari sabtu lepas...masa pegi tgk ari isnin dah rupa lain..tapi malas plak nk amik gmbr lagi..









3 sweet thoughts:

AbahNuqman said...

ingatkan dah taruk gmbr nuqman kat alamanda...takpelah, abah tambah sket..hari ni nak gi mengadap abg mat dan akan terbang lagi 3K...kerja pecahkan dinding depan bawah dah buat...so kena la hulur sket..pintu rumah tak cari lagi, so tengah mencari le pintu yang murah2 aje..ummi, kena update lagi neh

Fiena said...

ha.... aku pi nk jumpa abg mat aritu.. aku tgk la keta tu..
ada je kan simpang kat tepi tu..
kalo dh xmo letak dpn umah sendiri.. biaq la dok kat tepi simpng tu..
ni x.. nk gak nyemak dpn umah org..
aku tgk aritu pun ase sakit jiwa..
(tumpang ase sakit jiwa hang.. ekeke)

Miss Moon said...

wah banyak reno nyer tew genie ...nanti amik la gambo dari masa ke semasa

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino