Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

RM $ RM $ RM $

Wednesday, February 11

dulu dah abis RM5433 dah..ni current update on RM yang terbangggssss

byr extend lagi : RM5000
book mesin basuh : RM400
beli kipas : RM277

total so far : RM11110 (santekknye nomborr hehehe)

yang blom bayar

baki extend : RM10000
tiles bilik2 atas : RM3500
extend pintu depan,cornice,tiles dapo dsb : RM3000

total lom bayo : RM16500 (huiyoo sgt byk lagikkk)

ada satu lagi mtk kontraktor tu kompemkan kalo nk mtk dia cat satu umah...hmm hope takde aa byk mana...

9 sweet thoughts:

Anonymous said...

ni confirmed renovate rumah ni..

Anis said...

Aku nampak duit Genny berkepuk-kepuk.. bersayap.. berterbangan...
kekekeke....

awien80 said...

tak pe genni, biar puas hati..duit boleh cari maa..hehe

Miss Moon said...

wah banyak n yer kuar duit ....

moon yg kuar 10k nih pun nak menangeh rasanyaaaaaaaaaaaaaa inikan plak genie yg beribu riban .........

Genie smalam moon tanya indon yg baiki defect umah ...saja la kan tanya kalau cat 2 bilik berapa harge ...dia kata RM 300 ...bapak mahal . Baik cat sendiri tapi tew la nak cat sendiwi masa ngan ada ...waaaaaaaa . Nampak nyer mak pindah dolu the pelan pelan cat akakakkaka

Mummy Dasy said...

Mak ai byknye kena kuar duit....tapi xpe bleh cari semula duit, nasib me cat umah hubby wat sdiri :-)

genny da bomb said...

anis - aminnnn..weh doa byk2 sket kat aku duit byk hehhehe..doa mak buyung ni masin hehehhe..doa baik2 je kat aku kekekke

awien - tu lah...harap rezeki tak penah pututs lah hehe

moon - tu pun nasib baik ada duit epf moon..kalo takde..mmg kitorang masuk terus je la tak buat apa2 hehehe..umah moon pun cantikkk...i likeeee

mummy dasy - huhu mummy byknye nk kene cat sdiri...nk cat satu umah tu..hehe...tgk la..kalo mahal sgt..kitorang cat sdiri je la kot nnti..kekekke

AbahNuqman said...

Hmm..dah ditakdir duit epf tu masuk kocek org lain huhu..takpelah, masuk rumah ni skali seomor hidup, nak umah selesa kena abis duit sket..pasni ni tang makan ummi kena jimat2 sket ye

fiena said...

pergh... kayo kayo...ok la duit bykkk.. kuar pun byk la.. ekekek

kirana said...

fuyooo geniii..dah jadi akauntan bertauliah dah nampak gaya nya hihi
pasni setiap sen pon kira tau hihi

wehh cat normally satu umah 2 tkt luar dalam org amik rm3k
kalo upah indon luar dalam rm1500

kalo nk jimat cat sdiri..tp penat laaaaa .
aku upah adik aku..hihi mintak sumbangan tenaga..murah jerr aku bayar dia ..kakak dia sengkek

tu perabot2 tu tak kira lagi ka?hehehe saja nk bg hang pening

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino