Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Supplement Nuqman

Tuesday, April 14

wahh mak mmg takde keje citer pasal supplement pun update kat blog kan hihihihi..bukan apa..saje terexcited nk citer pasal new vege supplement yang jumpa ni..biasa la kan..mak ni kan malas nk sevey..so apa yang nmpk mmg rembat je la..ntah2 mmg dh berabad dah ada mende vege supplement utk budak2 ni..

masa gi amik ubat mata nuqman tu la happen nmpk brochure pasal vege supplement tu..amik la baca kan sementara nk tunggu ubat..skali vege supplement kan..mak mmg suka la sbb nuqman ni saaaaaaaaaangatttttt susah nk makan sayo..susah ati je tgk anak makan nasik putih ng kicap je kadang2..at least ada supplement ni takde la bersalah sgt kan..hehehe..n nuqman pun suka smp nk makan lagi dan lagi...nuqman ni mmg la..nk mende2 yang mempokaikan ummi je..

dua je pun supplement nuqman ni

ni la vege supplement tu..

ni vit c cam bese jek..

saya suuuuuka vitamin baru ni..sedap betul (sila cakap dgn bahasa baku ye)

ini namanya burung..








5 sweet thoughts:

atty's said...

mmg elok utk budak2..

sujaihah said...

hahah...nukamn nukman

dah cam iklan appeton ha..makan banyak2 nukaman..lawan ummi tu :P

AbahNuqman said...

Nuqman memang suka yg vegie tu sebab dia chewy sket..ummi pun ngunyah sama banyak ngan nuqman hahaha....elok gak awak terjumpa produk tu, bleh bagi nuqman makan coz dia kurang sgt makan sayur..ikut perangai abah...

Mummy Dasy said...

suke yg chewy tu..pandai lak nuqman ni pose ngan vita dia hihihi

Lenny said...

hehehhe.. comel la nuqman pose camtuh...
bleh jadik model vitamin camni...

kan nuqman kan?

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino