Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Hepi belated besday Nuqman! Jumpa lagi my frens !

Friday, April 24

goodies nye..
nuqman ng goodies untuk kawan2nye..pastu smlm balik cakap dia tak dapat goodies hahah lawak la nuqman


saya lupa nk setting siap2 kamera sebelum kasik cikgu nuqman smlm..hasilnye cam kat bawah ni je la..lupa nk set buang flash huhu..nak ajar thru phone kang lain plak jadinya..takpelah..janji ada gak le gambarnye..klakar ada yang pose nk amik gambar tapi terjadi video pun ada..hahaha..neway ni la sekitar majlis besday nuqman kat neseri smlm..erghhh sama cam tahun lepas mak masih tak puas ati nape la dia takmo sengih...blurrrrr je manjang mukanya..agaknya mak kena ada baru le dia nk sengih kot..takpe next time ummi amik cuti ye nuqman baru la chantekkkk sket gmbrnye kan hehe..



masa sesi pagi ni..ckgunye saje amik gmbr kenangan utk nuqman kot


tgk muka tu!ase nk sepuk2 jek huhu
ganazznye muka budak2 kat blkg tuh


ape tah nama budak2 ni smlm nuqman sebut


besday boy sibuk nak main dari potong kek


mak malas nk susun gambarrr!!!hahaha tunggang terbalik je gmbo..


pakai baju itam tu la owner neseri..kak asiah..sblhnye ckgu za..


aik tetiba gmbr nuqman blajo plak..layannnnnn..


hah ni sengih skett


aik tetiba gmbr selingan pagi lagi haha..


peace pun berat nk sengihh


ng anak kak asiah yang kecik..apa nama tah lupa plak


ni ckgu ain..adik kak asiah..



ckgu za ni mmg suka melayan nuqman..


nuqman ng kawan2 lagi


senyum sketttt



kalo tak sign good..peace je gambo2 nuqman ni hahhaa


ha ni gmbr mak amik..kalo mak amik leh le sengih2
present dari neseri nuqman


terserlah kasih sayang ckgunye..huhuhuk




masa amik nuqman semalam borak2 la ng kak asiah..sedey plak bila dia kasik hadiah kat nuqman tu..mak pun memberi cadangan kat dia suh dia bukak cawangan kat bangi..dia pun cakap ada mak pak yang suh buat benda sama cam saya suruh..n ada yang dah pindah still anta kat dia sbb neseri kat tmpt dorang tak best n tak proper katanya...




so to kak asiah..silalah plan bukak neseri kat bangi..saya la org pertama sampai antar nuqman nnti..hope sangat..huhuk..agaknya kalo neseri yang nk antar nuqman ni tak ok..mak pun amik langkah sama antar balik ke sana kott?????cuma suffer sket laahhh...mak masih susah ati pikirkan neseri nuqman..




















3 sweet thoughts:

kirana said...

nampak kecik ja bila dia duk ngn kwn2..
tp mulut ..riuh ..aku belum jmpa lagi ni

Miss Moon said...

best nya sambutan besday nuqman ...rugi isk tak der akakkakakak a

moon pun masa nak pindah tak sempat pun amik gambo isk ngan kawan kawan ...tetiba windu plak mak kat cekgi cekgi di sanaaaaaaaa

AbahNuqman said...

sedih gak..coz nuqman dari umor 7 bulan dah dijaga oleh cikgu2 tu.. neseri tu pon ajar suma, ngan iqra', mewarna, menyanyi, amali solat etc.

tgk gmbr tu pon syahdu je.. maybe nuqman pon rasa syahdu gak coz tau nak bpindah..tu yg nampak tak hepi tu.. kek spongbob tu memang dia excited, idea ummi yg tempah kek 4 hari lebih awal..kredit to ummi!

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino