Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Minggu yang sungguh memenatkan

Monday, April 20

minggu ni rasanya akan jadi minggu palling memenatkan+bz cam gaban la rasa untuk kami sefamili..sabtu ahd bz pindahkan barang sikit2..ng sevey neseri untuk nuqman..baru dapat msg dari one of the neseri mcm nk counter offer..adakah mereka mereka ini nk berebut2 kanak2 untuk dihantar ke neseri dorang???kalo bagus offernye why not kan!mak harap sgt neseri yang nk gi tgk ni dlmnye ok...aminnnn...mak mmg kesiankan nuqman ni..uwaaaaa nape la takde neseri cam neseri nuqman skang ni uwaaaaaaa!!!!mak stresss!!!!neseri nuqman skang ni mak antar dia tak mandi pun dorang mandikan..sabtu baru ni gi sevey neseri dia cakap kalo antar 6.30 pagi skalipun kena mandikan anak dulu...erghhhh mak tak sokaaa...sian nuqman nk kena mandi awal2..kalo abah ada takpe la dia leh antar lambat..kalo abah outstation??camno la mak nk mandikan nuqman pagi2 buta tu??harap2 neseri nk sevey malam ni memberi jawapan yang menyenangkan hati makkk..doakan ye kawan2..

neway utk besday nuqman+farewell ng kawan2 mak dh plan nk wat kamis ni kat neseri nuqman..dah tempah kek siap2 n buat beg goodies so that takde la kalut2..tgh pikir nk tempah kuih2 ng bihun ke mee ke tak..or nk mintak tolong ckgunye tempahkan...hmmmmm...

BANYAKNYE MENDE NAK KENE PIKIRRRRR!!!!!!ARGHHHHH!!

7 sweet thoughts:

sujaihah said...

sabaq kak siti oiii...

rese nak bergegar baca akak nyer luahan ni...hehhe
jgn tensen2 kak oi..pk rmh baru yang best tu :P.nanti lama2 nuqman biasala..cam humairah kul 6.15 dah kena mandi...memula tak biasa..lelama ok la tu..mandi kul 6.15 macam mandi kul 10.00 pg :P

my little family said...

ish..demand tul neseri tuh. 6.30 pg pon nk suh mandi ka? klu anis mau mencecet lari masuk bilik. budak2 kasi can la.. Genny, carik yg lain je..klu mandi pun berkira..yg lain lagi la ...

atty's said...

jgn tensi tau,ade jalan penyelesaiannya tu..

kirana said...

byk menda nk kena pilir ek...
susahnya kalo tak mandikan..

cikda said...

beli la water heater..baru la xsejuk mandi pagi2..hahaha

Mummy Dasy said...

kesiannye budak2 pg2 dah kena mandi..

AbahNuqman said...

neseri nak kata buruk tu takla buruk, cuma pesan ummi yg tajam matanya (hehe) bagitau sampai kopak pelapik getah kat lantai dia......tapi luar nampak cantik kan? lapang dan banyak alat2 pmainan yg nuqman bleh main...

tapi abah suka dorang ajar swimming bila dah 5 6 tahun, dgn sedikit pertambahan ongkos..

bab mandi pagi tu mmg abah pon takleh terima..sian nuqman tido2 dah paksa dia bangun mandi..so terus turn off bila dpt tau ttg ni..

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino