Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Nuqman! 4 years ago you were born!

Thursday, April 9

4 years ago..I've struggled between life and death for 10 hours plus 1 hour in OT to deliver him..and today,this little fella already 4 years old!!cepatnya masa berlalu...dah besar dah nuqman..ye tak ketinggalan jugak dah makin byk la karenah budak ni sepanjang 4tahun ni..for this time being..not planning any celebration for him..but who knows,mak ni kan suka jugak wat keja2 last menet..kang silap2 balik japgi mak gi beli barang wat goodies..lately i'm tooooooo bz with my work,sampai balik rumah tak sempat nk pikir apa pikir nk cari katil nk tido..n nuqman kalo nmpk mak diam..dia datang cakap "Ummi,kenapa ummi diam,ummi ada masalah ke?" ..aduhhh kadang kadang nuqman sangat caring,but most of the time dia sgt mencabar keimananku ini..hahhaha..well normal la kan anak lelaki ni..sabo je la byk2..

ummi..nuqman nk jadi raja..nak rehat aje..jgn marah2 ummi..

Nuqman, Happy Birthday To You..moga Allah sentiasa berkati hidup nuqman n ummi n abah..hope nuqman akan jadi anak yang soleh(walopun notti) dan mendengar kata(keja melawan cakap ummi je,cakap abah suma dgr),bertambah bijak(bijak jugak menjawab ng ummi),cepat belajar(smp tensen ummi ni keja kena rebut nk tgk tv sbb dh pandai tukar channel yang dia nk tgk). Ummi sentiasa sayang nuqman(walopun selalu je gusti2 ng nuqman)

I think i wanna drop by secret recipe today to buy him cake,so that he can blow the candles..untuk celebration kat neseri..akan ummi pikirkan masa yang sesuai..belated pun takpe kan...

15 sweet thoughts:

alinx said...

nuqman... ooo nuqman, meh aunty saline nyanyi meh... (ko cakap kt dia tau beb, pastu ko nyanyi)

happy birthday to u...
happy birthday to u...
happy birthday to nuqman...
happy birthday to u...

doa aunty semoga ALLAH melindungi nuqman & kita semua selalu... amiin...

p/s : cuma nuqman je dibenarkan panggil aku aunty skrg ni... muahahahahaaa... aku terasa semakin kerepot... huhuhu

kirana said...

tak yah bg hadiah
bagi adik ja kat dia :P

happy besday nuqman

mama umar said...

hepi bday to nuqman..sama bday ngan abah aku...mana tau kot nnt nuqman jadik ustaz mcm tok hassan basri..hehehe

sujaihah said...

dah besar si bulu mata lentik ni...eppy bday nukman..

pesan mama wan:
-jd anak solleh
-jgn nakal2
-selalu buli ummi ek
-cepat2 besar...leh jaga adik nanti :p

"Eppy Bday nukman"

cikda said...

happy birthday nuqman..selalu selalu la buli ummi genny...peace..

CikBee said...

Happy birthday Nuqman!

Mummy Dasy said...

Happy b'day Nuqman..

AbahNuqman said...

anak jejaka abah dah besar dah..notti, suka nangis pagi2 htr neseri, suka ckp benda yg unexpected, dan suka berlari-larian kat shopping complex smp tak terkejar..suma kenangan nuqman dgn abah ngan ummi akan sentiasa jadi yg termanis dlm hidup kami ibubapamu...selamat hari jadi..muga nuqman sentiasa menjadi pelembut jiwa dan permata hati abah dan ummi selalu...sayang ummi yg lahirkan nuqman juga..pssst ummi...taun depan adik satu!

genny da bomb said...

abah-erkkkkk?????macam mintak bancuh air milo jek???wakkakakakakaa...ummi takde jawapan le.kekekke

genny da bomb said...

pada semua yang komen nuqman cakap "terima kasih aunty2 semua atas ucapan itu"(harus cakap skema cenggini wakakakka anak mak ni kan berbahasa baku sajerr)

Miss Moon said...

Happy birthday Nuqman .
Jangan noti noti tauuuuuu
Nanti bila nuqman dah pindah umah baru ley la auntie ngan isk pegi jalan jalan umah nuqman

nuqman pun datang la jalan jalan umah auntie

Fiena said...

aaa terlmbt nk wish.. br balik dr kg..
happy birthday nuqman..
hihiih
aku setuju gak ngan idea abahnuqman tu..
patutla ummi balik keja asyik nk cari katil ja..
hahahahahaaha

adeeb-sama said...

happy besday nuqman!! dh 4 tahun dah.. dah besor anak sedara che su ni...
jgn notti2!!.. sian ummi.. hehehe..

Lenny said...

epi besday nuqmannn..... suh ummi beli kek utk nuqman tauu...

my little family said...

hahaha...taun depan nampak gaya genny dah kena kasi 'kawan' kat Nuqman la klu mcm ni. Si Abah dah request tu..heheh..
anyway happy belated birthday dear Nuqman..be a gud boy kay?

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino