Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Panggilan Hangit!

Wednesday, April 8

pagi tadi..odw nk dtg keje..dengar la radio hot fm..sll dgr bebel paknil n din beramboi kat era..but arini dorang tak duty so tukar la dgr hot fm plak..bukak hitz tgh bebel2 iklan..skali ada la dgr dorang nk kenakan panggilan hangit tu kan..ok la tunggu je la nk dgr..

skali bila si fara tu sebut nama org yang nk dikenakan..dalam ati..ehh cam nama kawan aku jek..ok takpe lagi..tunggu le lagi kan..skali dgr suara...SAH!!!kawan aku kena panggilan hangit pagi tadi wakakakakkaka..sian hang apek!!!kebetulan tol bukak radio dgr kawan sdiri kena panggilan hangit kekekekkeke...apek ni mmg fasih cakap melayu..tingat plak kat dia...tp untuk pengesahan jugak,pagi2 lagi mak call dia nk tanya..sian dia kena kaco pagi buta ng mak..mcm kaco bf plak ahaksss!!sbb mama gosip punya pasal mak call dia pagi2..so dpt la tau citernye...dia kena jumaat lepas..hehehe..n kat hot.fm tu dh byk cut katanya..dia siap ada sebut nama binatang tu pun ada..pape pun apek..satu mesia dgr suara cuak hang tu..tu laaaaaaa...suka lagi usik org kan...insap tak????

katanya pagi ni dia kena bahan kat opis..dorang siap kumpul ramai2 dgr ulangan...wakkaakkakakaa..tanya dia bila nk kawen,dia kata tunggu la..dia tgh glamer ni suara masuk radio nnti ramai cari dia..dia amik masa nk pilih...cit podah apekkkk!!!!

hehehhehe..hepi perjalananku ke opis arini dok gelakkan kawan kena panggilan hangit!!wakaakkakaa

9 sweet thoughts:

atty's said...

hehehe..lepas ni sapa lak yang kena..

Mummy Dasy said...

glamour tu..

AbahNuqman said...

hehehe..musti ex pakwe ni..kalo awak kenakan org tobat tiap kali raya balik kg org..haa cuba la buat ekekeke..

cikda said...

aku xdgr hot la..tau naper xminat hot.fm..aku tetap setia dgn era..even knk dah xde lagi..

CikBee said...

err..adakah ini apek yg seringku dgr hg sebut namanya suatu ketika dulu? muehehe...

genny da bomb said...

atty-hehe sape plak le kan..ntah2 kak atty plak hehehhe

mummy dasy-ye mummy glamer tu

abah-ape la abah ni..awak le permata hati pengarang jantung saya ni haaa...ahaksss

cikda-aku dgr gak hot dulu...sejak paknil ng din ni aku bukak dorang plak..agaknya instinct nk dgr apek tu kena panggilan hangit kot kekekeke

cikbee - wakakakkakakaa yeszaaaaa tepat skali cik sarahhhh!!!

kirana said...

hahah sora gary macho!suka2..hihih gatai tu

aku ada gak keinginan nk wkenakan org hehe org nk dikena dah ada dlm kepala..tp malas nk masuk website hotfm

Lenny said...

genie...

slalu baca blog genie.. tapi tak sempat la plak nak commment.. bz.. pastuh sakett... huhuhu..

arini besday nuqman kan??? happy besday sayanggg.. dah 4thn yer... semoga jadik anak soleh.... dan menggembirakan hari kedua ibu bapa...


muahs skitt!

ps#genie.. kita link awak leh?

genny da bomb said...

kirana-wakakakkaa aku rasa same jek sora apek tu dari dulu smp skang ni haaa..hehehhe

Lenny - sila2 Lenny..saya berbesar hati saje...saya pun nk letak link awak boleh kan??

tq for the wish..alamak lupa la plak..tak cakap hepi besday pun kat nuqman tadi hahahha..balik japgi le

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino