Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

da very da last menet decision!

Tuesday, April 21



masa pegi umah utk basuh bahagian porch tu..dah siap tebas2 rumput sket2 ng basuh2..pastu tgk balik..ergghhh buruknye nmpkkkk!!so dgn bajet limited telah membuat keputusan untuk menyimen bahagian tmpt nk letak keta tu..abg mat dh takde..so tepon adiknye plak..Hadori namanya..sbb dh biasa ng abg mat so mesti adiknya pun wat keja cepat cam abgnye gak kan..mmg cepat sungguh la..smlm kasik duit..arini dh camni..dia cakap arini leh siap..aminnn..lega sket tgk rupa camni..kalo takk..adusss sakit mata mak..walopun takde bajet dah ni tp buat jugak huhuhu..simen je la dulu..kalo nk cantik2 kemudian lahhhh......hihihihi

6 sweet thoughts:

kirana said...

..janji ado uwang :)
brp upah wat porch saja geni?

Lenny said...

wah.. cepat betul kann..

genny da bomb said...

kirana -aku dh sengkekkkkkkkk...tp disebabkan nmpk tak elok sgt aku gagahkan jua mengikat perut hahahhaa..ratus2 je simen..

lenny- aah laju plak..kata dia "ada duit mmg laju je boleh siap " hehe sama ayat cam abangnye..

Mummy Dasy said...

cepatnye tapi klu kerja bagus xpe jgn nnt resultnye x sberapa

genny da bomb said...

mummy dasy-mummy,biasa ng abg dia dulu dpt duit je mmg cepat le kejanya siap..and alhamdulillah so far keja dorang buat utk umah yang reno tu memuaskan hati la..yang depan ni tatau lagi la cemana..harapnya ok la..simen je hihihihi..nggakk ada ongkos nk tiles2 haha

AbahNuqman said...

hari senin bg duit tu katanya nak settlekan hari selasa..memang time abah sampai kat rumah tu ingatkan nak taruk barang je, alih2 ada dia ngan 2 org kawan dia berhempas pulas menyimen lantai.. okla tu. hrp2 cantikle keja yg dia buat..

slogan adik beradik sama je - "ada duit suma jadi".. sume kontraktor mmg pikir mcm ni kot hehe

Related Posts with Thumbnails

***Me nye stories..life is a journey*** Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino